Дадохме дума , че ще градим отново тази България, за

...
Дадохме дума , че ще градим отново тази България, за
Коментари Харесай

Петков пита риторично: Колко паметници на български царе има в центъра на София

Дадохме дума, че ще градим още веднъж тази България, за която мечтаем. В този парламент Продължаваме промяната ще продължи работата си от там, където беше спряна. Ще бъде градивна справедлива съпротива и ще се водим от 2 правилото - да оправдаем доверието на нашите гласоподаватели и да работим за решаването на същинските проблеми на всички българи, съобщи водачът на втората най- огромна партия в новия парламент Кирил Петков. Той изброи и целите на партията, за които депутатите на Политическа партия ще работят и ще поддържат всеки, който работи за тях.

- Конкурентна среда за българския бизнес

- Бюджетен недостиг до 3 %

- Таван на цените на тока и газа

- Прагът за регистрация по Данък добавена стойност да стигне 160 х. лв.

- 20% нарастване на пенсиите

- Минимална заплата 860 лева

- Нова дефиниця за енергийна беднотия и две цени за електричество

- Увеличаване на данъчния заем за млади фамилии

- Заплата от 2000 лева заплата за млади лекари

- Заплата от 1600лв за медицински сестри

- Увеличение на учителсикте заплати

- Продължаване на програмата за следучилищни занятия за спорт и изкуства

- Още през днешния ден ще внесем закона за КПКОНПИ

- Ще ускорим внасянето на закона за опция за следствие на основния прокурор

- Влизане на България в Шенген и Еврозоната от 2024 г

- България да почитан член на Европейски Съюз и НАТО

- Призоваваме Русия да приключи нашествието в Украйна и да почита приетите граници на страната

- За всички в залата, които се назовават евроатлантици- няма по какъв начин да си евроатлантик в случай че не уважаваш законите на страната и толерираш корупцията. Страхът от войната не трябва да притъпява чувството за правда.

- На вниманието на патриотите - какъв брой монументи на български царе видяхте в центъра на София, минавайки по ул. " Московска " край паметника на Съветската войска и храм- паметника " Александър Невски " и Цар Освободител? Време е да спрем с псевдонационализма, който се шири в България, време е да оценим корените ни. Ще създадем по този начин, че нашите деца да се гордеят с предците ни, които са създали България самостоятелна. без помощта на Големия брат и Великите сили.

Българите желаят почтени пенсии и заплати, естествени пътища, работеща правосъдна система, да запазим природата, да развиваме туризма. Това е и ключът за справяне с демографската рецесия. България може да е това кътче в Европа, което да дава опция за естествен живот на всички български жители.

Ние ще бъдем градивен сътрудник и ще подкрепим всеки, който ще ни води до тази заветна фантазия. Но ние ще посочваме всеки опит за корист с публичен запас. Съединението прави силата. Но обединяването е допустимо единствено с хора, които правят оценка грешките си. Време е да сложим точка на безкрайния политически преход. Време е обединяването на българите да се случи, само че на база на принципли решения, а не на безпринципни коалиция.

Няма да предадем тези, който избраха да продължим смяната, приключи Петков.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР