Дадоха официално ход на най-мащабния проект на ВиК-Пловдив, като следващите

...
Дадоха официално ход на най-мащабния проект на ВиК-Пловдив, като следващите
Коментари Харесай

ОБЗОР: Проектът на ВиК за 134 млн. лв. стартира с протести, кои са пловдивските Бони и Клайд от схемата с фалшиви документи

Дадоха публично ход на най-мащабния план на ВиК-Пловдив, като идващите две години ще се разкопаят редица съществени пътни артерии под тепетата, с цел да се подмени водопроводната и канализационната мрежа. Първата копка бе дадена от шефа на ВиК Огнян Кулишев, зам.- министъра Захари Христов и зам.-кмета по строителство Пламен Райчев. Целият план е на стойности от 130 милиона лв., като единствено дейностите по Южния обходен колектор, който започва през днешния ден, са над 80 милиона лв..
Прочетете още
Преди първата копка поданици на кварталите Коматево, " Кюрук Париж " и " Христо Смирненски " се събраха на спонтанен митинг. 

„ За благополучие или зла орис в този мандат изпълняваме планове за 500 млн. лв..  Това сигурно основава проблеми на хората, само че го вършим, с цел да подобрим живота им ”, съобщи Пламен Райчев при първата копка за плана на ВиК.

Междувременно онлайн петиция срещу противоречивия авто пробив под кръстовището на Водната палата стартираха пловдивчани в интернет. Авторите се афишират против плана, като пишат, че това ще сътвори една градска автомагистрала в центъра на Пловдив.

Пламен Райчев пък уточни, че няма информация някой да е обжалвал разрешението за градеж на пробива под Водната палата.

Общинското дружество за екологичен градски превоз „ Екобус
Всичко за Вашата сватба
– Пловдив ” към този момент е направило своята бизнес стратегия, която ще се гласоподава на съвещание на локалния парламент. Стратегията е от малко над 40 страници, като няма основна разлика от предходните размишления на Община Пловдив за развиване на сдружението.

Компютърна машинация на стойност 90 000 лева е разкрита при взаимна интервенция на Районна прокуратура и Икономическа полиция в Пловдив. Измамате е осъществена посредством корист с персонални данни, а в нея са забъркани двама души - 32-годишният Йордан Петков от Нова Загора и 23-годишната му другарка Ралица Козарска от Стара Загора. Схемаджиите, наподобяващи Бони и Клайд, са живели сносно през последните четири месеци, излиза наяве от фотоси оповестени в обществените мрежи.

Изсичането на остаряло дърво на улица „ Макгахан ” в Пловдив провокира напрежение сред будни жители, чиновници на Оперативна програма „ Градини и паркове ” и Общинска полиция. Емил Атанасов се качи на дървото, с цел да го брани от изсичане с тялото си. Той обаче беше свален от органите на реда.

Ваксините против грип и COVID-19 могат да бъдат приложени по едно и също време. Единственото изискване е да не се слагат на една и съща ръка. Това заяви пред TrafficNews д-р Костадин Сотиров, ръководител на Сдружението на общопрактикуващите лекари в Пловдивска област.

В нарушаване на редица
Всичко за Вашата сватба
законови разпореждания събарят къща в пловдивския квартал „ Съдийски “. Разрушаването на остарялата сграда, находяща се на ул. „ Константин Величков “ 25, даже не е в съгласие с администрацията на регион „ Централен “.

Повече от седмица ограда към Форума в Пловдив е счупена, а стъклата не са отстранени. Освен недоброто усещане, което остава в пешеходците, обстановката основава сериозна причина за произшествия. Причината е, че ограниченията за обезопасяване, подхванати досега, са меко казано несъответстващи. Няколко метра бездна, която се открива над ул. „ Гладстон “, е лимитирана само със сигнална лента.

ВиК повреда провокира недоволството на гражданин от пловдивския квартал „ Мараша “. Той е несъгласен водоподаването в региона да бъде спирано през нощта и изиска осъществяването на незабавна работа по премахване на казуса.

За следващ път е горял тютюнев склад в нощта на неделя против понеделник в Пловдив. Съобщението за пожар в изоставената постройка на ул. " Иван Вазов " е получено в 1,48 часа на 10 октомври на телефон 112.

Новоизбраният  депутат Иван Петков – Бебето ще би трябвало да избира сред два поста – или да бъде депутат, или да продължи да извършва функционалностите на ръководител на Градския съвет – Пловдив.

Взривеният на Кримския мост камион в никакъв случай не е бил в
Всичко за Вашата сватба
България. Това оповестиха от държавния пресцентър. Цялата информация по случая е предоставена на прокуратурата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg