Дадох много подробно същата информация и сведения, каквито дадох при

...
Дадох много подробно същата информация и сведения, каквито дадох при
Коментари Харесай

Петков след разпита: Дадох същите сведения


" Дадох доста в детайли същата информация и сведения, каквито дадох при първия разпит, просто влязох в по-висок подробност на пояснение. Има централизация на евросредства в един реализатор ".

Това сподели министър председателят Кирил Петков след разпита в Софийската градска прокуратура. Той се яви в качеството на очевидец за осъществяване на още един разпит за вероятно изнудване на Васил Божков от страна на властимащите.



Разпитът на премиера като очевидец продължи повече от два часа и половина. Той се яви в СГП тъкмо в 10 часа тази заран и излезе минути преди 13 часа.

" Има няколко неща, които ме тормозят като министър-председател ", сподели Петков и подчертава върху отчета на АДФИ, където има сведения, че бюджетът е ощетен.

" Това, което обясних в елементи е, че има няколко неща, които ме тормозят. Първо е отчетът на АДФИ, където има ощетяване на бюджета от над 550 млн. лева ", сподели Петков.

В няколко общини европроектите са с над 90% централизация на единствено един реализатор, добави той.

Първият разпит на Кирил Петков беше извършен от проверяващ служител на реда, който съгласно прокуратурата се явява незапознат орган. На същото съображение бяха преповторени и разпитите на Бойко Борисов, Владислав Горанов, Севдалина Арнаудова, както и на други очевидци.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР