Dacia отбелязва своята 50-та годишнина през 2018 и освен празненствата

...
Dacia отбелязва своята 50-та годишнина през 2018 и освен празненствата
Коментари Харесай

Dacia подготвя още един джип?

Dacia отбелязва своята 50-та годишнина през 2018 и с изключение на празненствата свързани с предишното си, ще ни зарадва и с нов модел. Румънската марка, която е под контрола на Renault от 1999 година насам, показа така наречен " пътна карта " за развиването си, където виждаме и новото предложение.

Новият модел е под було, а в презентацията на марката е до второто потомство Duster, който е и последното създание на завода. Все още няма никакви елементи за бъдещия модел, само че се чуват клюки, че би могъл да е " по-рафинирана " и " малко по-скъпа " версия на Duster, каквато към този момент бе доказана за съветския пазар, където всъдеходът се продава с емблемата на Renault.

Renault има също по този начин интерес да предложи още една версия на Duster за някои азиатски пазари до края на идната година. Неофициалното и наименование е " Duster 2.5 ", като концепцията е купето на второто потомство да бъде на същата платформа като Clio V. А тази архитектура да бъде и водеща за всички бъдещи модели на Dacia.

За момента от Renault и Dacia са резервирани откъм мнения дали сходен нов модел ще бъде показан и в Европа, само че шефът на продуктовото обмисляне Бруно Анселен съобщи, че публично решение няма да има преди края на десетилетието. Това е разбираемо, защото по-луксозен Duster би " канибализирал " продажбите на сполучливия Renault Captur.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР