Дъблин, Шотландия 1791 г. Един ексцентричен собственик на градски театър

...
Дъблин, Шотландия 1791 г. Един ексцентричен собственик на градски театър
Коментари Харесай

5G куиз състезание от ново измерение - защо не?

Дъблин, Шотландия 1791 година Един екстравагантен притежател на градски спектакъл взема решение, че може да завладее мозъците на своите съграждани, като им популяризира изцяло несъществуваща дума и то за по-малко от 48 часа - или най-малко за толкоз е била ангажимента. Ричард Дейли, както е известно името на джентълмена, чийто маркетингов ход умерено може да бъде изучаван в учебниците по Икономика, се хваща на бас със своите незнайни, само че правилни другари, че ще измисли дума, която ще стане толкоз известна и жаргонна в речния град, че след два дни всеки ще я повтаря напразно - по този начин се и случва. Мистър Дейли заръчва на група деца да нашарят стените на постройките из цялата ирландска столица, с незнайната дотогава дума Куиз (Quiz).

Историите към осъмналия в рисунки източен град се губят, само че едно е ясно - Ричард Дейли печели освен уважението, само че и парите на своите другари, тъй като за по-малко от 48 часа цялостен Дъблин не стопира да търси историята и смисъла на странната и появила се от нищото дума.

Днес, толкоз години по-късно, думата куиз към момента няма своето тъкмо определение, само че към този момент сигурно се знае, че се свързва с провеждането на умствено ангажиращите ни игри, в които най-бързите и точни отговори носят оценки за участващите. У нас манията по тези игри не е от скоро, с помощта на телевизионни излъчвания като “Минута е много”, “Стани богат” и “Последният печели”.

В тях куизърите самоуверено застават пред дребния екран, с цел да покажат на многочислените фенове своите движимости знания по голям брой тематики и въпроси - история, музика, химия, физика, спорт, биология, математика и още куп други сфери изпитват до краен лимит опциите на участващите, които за малко време би трябвало да отговорят вярно на заложения въпрос.

Миналият уикенд обаче всички фенове и експерти в куиз средите имаха опцията да опитат едно ново преживяване, с помощта на Теленор България и техния народен онлайн куиз “Игри на ума”. Състезанието се отличава с това, че цялото му осъществяване се реализира посредством стрийм онлайн, с помощта на 5G мрежата на оператора, което значи единствено едно – супер качество на видеото и никакво времезакъснение за всички ползватели на мрежата от ново потомство.

Първият стадий от конкуренцията събра повече от 500 участници, които премериха сили в седем кръга, като всеки един от тях съдържаше по седем въпроса с друга тема. Най-предизвикателните категории за онлайн куизърите се оказаха география и кулинария.

Този уикенд 5 декември обаче играта продължава с втори кръг където известният шоумен Николаос Цитиридис, който съчетава разнородни артистични гении и умения с същинско майсторство в хумора, още веднъж ще преведе участниците през дебрите на куиз надпреварите. Тримата състезатели, посочили най-хубави резултати ще се изправят против многократния куиз победител Мартин Иванов, който включва в своята професионална визитка - три победи в предаването “Минута е много”, присъединяване в “Стани богат” и феноменалните 18 следващи победи в телевизионния формат “Последният печели”.

Мартин споделя, че зад триумфа в подобен вид игри, стои сериозна база от тренировки, включително и обособяване на справедливо време за четене, слушане, гледане и търсене на любознателна информация. Това съгласно него са и главните правила, които всеки добър куиз състезател би трябвало да има, с цел да стигне до шампионското отличие. Той чака на финалите да се сблъска с яростна конкуренция, тъй като куиз средите в България набират все по-голяма известност през последните години. Победителите към този момент са известни, а премиите, които отнесоха вкъщи след първия кръг са в действителност впечатляващи - iPhone 13 5G, Poco F3 5G, XIAOMI MI 11 Lite 5G и още няколко страхотни смарт джаджи, радват знаещите участници в топ 6.

Не изпускайте шанса да наблюдавате финалните и оспорвани борби в първия по рода си народен онлайн куиз “Игри на ума”. До старта на втория кръг от надпреварата, което дава обещание трогателен процес, доста динамичност и напрежение остават броени дни, а цялото удивително куиз събитие.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР