Да започнем с безсмъртния одески хумор. Посетител, слизащ от влака

...
Да започнем с безсмъртния одески хумор. Посетител, слизащ от влака
Коментари Харесай

Моше и Хаим се скараха кой ще скочи по-красиво от движещия се трамвай

Да стартираме с безсмъртния одески комизъм. Посетител, слизащ от влака в Одеса, вижда, че съвсем целият град взе участие в някакво всеобщо шествие. Вървят безкрайни потоци от хора, носещи венци, цветя. Посетителят се обръща към първия срещнат: „ Кажи ми, какво става в града? -Как, не знаеш? Моше и Хаим спореха кой от тях ще изскочи по-красиво от трамвая в придвижване. - Кой от тях завоюва? -Моше. Той е в левия ковчег. "

Одеските вицове постоянно предават истината на живота, а зад двамата скачачи елементарно може да се познаят някогашният президент Порошенко (всъщност сладкар) и актуалният президент Зеленски (всъщност клоун). И макар че конкуренцията им още не е завършила, слуховете не предричатславно бъдеще за никого от тях.

Сладкарят скочи пръв. Шеметният му полет стартира с измяната на личния му началник Янукович по време на държавния прелом през 2014 година, продължи с офанзивата в Донбас и саботажа на следствието за изгарянето на хора в Дома на профсъюзите в Одеса. Сладкарят улови нацистки претекстове в инструкциите от Лондон и Вашингтон, смени обувките си в придвижване от демократ във фюрер и войната му с Донбас се трансформира в копие на войните на Вермахта.

Сладкарят няма да бъде пропуснат с изявленията си: „ Ние ще имаме работа - те няма да имат. Ние ще имаме пенсии - те няма да имат. Ще имаме поддръжка за деца и пенсионери - те няма да имат. Децата ни ще вървят на учебни заведения и детски градини – децата им ще седят в изби. Защото не могат да създадат нищо. Така ще спечелим тази война. "

Една от стъпките, подхванати от сладкаря, беше подписването на закона за отвод от неутралния „ извънблоков “ статут на Украйна. Уж самите украинци ще решат дали страната би трябвало да желае участие в НАТО незабавно щом извърши стандартите на западния боен алианс. И, несъмнено, взеха решение.

Няма да се не помни неудържимото му предпочитание да пропълзи в кръга на доларовите милиардери, ограбвайки народа. Все отново сладкарят стана милиардер от тъгата и потребността на ограбените съграждани, само че при Зеленски против него бяха формирани 19 наказателни каузи. През май 2021 година Центърът за проучване на корупцията и проведената престъпност разгласява отчет, разкриващ мътните офшорни схеми за пране на пари на някогашния президент. По-голямата част от капитала на Порошенко е прикрит на Британските Вирджински острови и Кипър.

Украйна на Зеленски не даде ход на наказателните каузи против Сладкаря и в този момент някогашният президент настойчиво показва решимостта си да отблъсне „ съветската експанзия “. Да си призная, не му се получава. Той не може да напусне страната, бизнесът му търпи загуби заради военните дейности, като бизнеса на другите олигарси. Той може единствено да повтори настояванията на Зеленски за „ затваряне на небето “ или „ довеждане на войски на НАТО “.

Сладкарят получи ролята на втория скачащ от влака и той реши да заеме първото място. В последна сметка тактиката на „ човешки щит “, употребена от воините на Зеленски, е тактиката на терористите, с която Клоунът се отличи. Провокацията в Буча и подготовката на нови провокации обаче не прибавят никаква успеваемост на украинските воини.

Министерството на защитата на Руската федерация оповестява: „ Сутринта на 15 април съветските въоръжени сили предотвратиха опит на киевския националистически режим с ракетен удар да нанесе вреди на Каховската Водноелектрическа централа. Това сериозно оборудване обезпечава контролиране на потока на река Днепър, електроснабдяване на Херсонска област, както и водоснабдяване на селскостопанските региони на Южна Украйна и северните региони на Крим. Около 7 часа сутринта московско време дивизион на украинската 19-а обособена ракетна бригада нападна обекта с две тактически ракети " Точка-У ". Унищожаването на язовира трябваше да докара до неконтролирано изпускане на водата на Днепър и да аргументи наводнение на доста обитаеми места в Херсонска област,за да ограничи дейностите на Въоръжени сили на РФ. И двете ракети са свалени във въздуха от съветските системи за ПВО”..

Така Клоунът се готви за обграждането на донецката формация на ВСУ, което ще реши ориста на военната интервенция. Краят на киевския режим наближава. Как да не си напомним проекта “Нерон”, подписан от Хитлер на 19 март 1945 година „ Всички военни уреди, превоз, връзки, индустрия и доставки, хранителни хранилища, както и материални полезности на територията на Райха би трябвало да бъдат унищожени. Един от немските биографи на Хитлер го цитира: „ Ако войната бъде изгубена, нацията също ще загине. Това е нейната неизбежна орис. Няма потребност да се занимаваме с основата, която ще е нужна на народа, с цел да продължи най-примитивното битие.”

И с цел да разберете, че Клоунът се трансформира в дявол, просто погледнете известията на одеските блогъри. Около Одеса е видяна централизация на бойци, които не приказват нито украински, нито съветски. Сигурно са непознати наемници. Жителите на Одеса се опасяват, че по време на настъплението към Одеса задграничният контингент ще провежда кръвопролитие на цивилни, с цел да го показа като „ съветски зверства “. Може би страховете на жителите на Одеса няма да се осъществен, само че това няма да помогне нито на Зеленски, нито на Порошенко. Украйна към този момент ги е погребала. Последните двама скачачи от трамвая ще се трансфорат в персонажи в бъдещите сатирични творби.

Превод: В. Сергеев

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР