Да започнем да печелим с БЕХ още сега. Това е

...
Да започнем да печелим с БЕХ още сега. Това е
Коментари Харесай

Нова измама: Гълъб Донев обещава печалби през фалшив сайт на БЕХ

" Да стартираме да печелим с БЕХ още в този момент ". Това е лайтмотивът на уеб страницата на Българския енергиен холдинг, само че с една детайлност - този уебсайт няма нищо общо с държавната компания , оповестява БГНЕС.

Поредната машинация включва логото на БЕХ, което стои и на същинския уебсайт. След това обаче стартират разликите, а точно до логото стои изписано Министерството на енергетика и българският герб. Под логото върви лента с разнообразни показатели. При кликване на някой от тях незабавно се появява информация на съветски език за разнообразни борсови показатели, биткойни, както и стопански вести на съветски език.

От името на БЕХ се пропагандира да станем вложители с претекста, че " Българският енергиен холдинг позволи на жителите на България да търгуват с естествените запаси! ".

Обещава ни се " огромен приход от 5000 лв. даже и при минимална инвестиция от 300 лв. ", " бързо евакуиране на средства посредством каквато и да е българска банкова карта ".

Твърди се, че с цел да почнем да печелим с БЕХ, би трябвало да се записваме посредством формуляр на уеб страницата, след което да изчакаме позвъняване от експерта от компания БЕХ и да потвърдим регистрацията си. Накрая избираме мечтаната сума по сметката и след 5 дни ще можем да получим първия си приход.
 Снимка 611957
Източник:

На уеб страницата, за по-голяма авторитетност, се употребява министър председателят Гълъб Донев , от чието " изказване " излиза наяве, че " стартирането на такава платформа е доста преференциално за частните предприятия и страната, както и за елементарните жители ".

" Понастоящем търсенето на електрическа енергия за експорт нараства бързо, а с него и облагите от продажбата на енергийни запаси. Да получите своя дял от употребата на този запас е извънредно преференциална опция да увеличите капитала си ", поучава още министър-председателят.

" Тъй като цените на енергийните активи се покачват доста бързо, възвръщаемостта на вложенията варира от 4000 лева до 50 000 лева на месец. Лично аз към този момент станах микроинвеститор в Българския енергиен холдинг и получавам постоянна възвръщаемост на вложенията си, тъй като естествените запаси на България принадлежат на всички нас! ", убеждава служебният министър председател, който евентуално няма визия, че е направил такова изявление.

От Министерството на енергетиката подчертаха, че въпросният уебсайт е подправен. От БЕХ подхващат нужните стъпки за известяван на съответните правоохранителни органи.

Истинският уебсайт на БЕХ съдържа информация за ръководството на холдинга, плановете, портфолиото, вложителите, кариерите и други значими данни, присъщи за компания от подобен сан.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР