Да, заглавието не лъже. И у нас вече има мотоциклети

...
Да, заглавието не лъже. И у нас вече има мотоциклети
Коментари Харесай

Мотоциклети под… наем от Europcar

Да, заглавието не лъже. И у нас към този момент има мотоциклети чартърен. Тази услуга се предлага от Евроренталс ООД – формален представител за България на европейския водач в областта на коли чартърен Europcar. Отдаването на мотоциклети чартърен го има в цяла Европа, а и в множеството страни по света.

Как стана това и какви са изискванията, ще бъде показано на щанда на Europcar по време на Moto Expo 2020. Изложението ще бъде от 20 до 24 март в зала Асикс Арена.

Услугата е напълно нова. От началото на 2020, Евроренталс ООД като представител за България на Europcar започва отдаването чартърен на мотоциклети висок клас. В партньорство с BMW, Europcar България ще предложи на своите клиенти опция да се насладят на пътувания на две колела в България и прилежащите Балкански страни зад кормилото на най-новите модели от приключенската гама на марката.

На разположение за наем ще са основоположника на този сегмент, последната версия на именития GS - BMW R1250GS. Мотоциклетът е с новия боксер. Работният размер е повишен на 1254 куб. см, за още повече двигателна сила. Максималната мощ към този момент е 136 к.с., а BMW ShiftCam технологията за изменчив ход на клапаните подсигурява извънредно следено и решително разрастване на мощността, без значение от оборотите. Карането на тази машина е същинска приятност. Независимо дали се кара в града, по автомагистралата или отвън пътя.

 Мотори
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР