Да ядеш повече, за да отслабнеш - как е възможно?

...
Да ядеш повече, за да отслабнеш - как е възможно?
Коментари Харесай

Ето как да ядем повече и да сваляме килограми

Да ядеш повече, с цел да отслабнеш - по какъв начин е допустимо? Колкото и налудничаво да звучи, това е напълно действително. 
Може би сте чували някоя ваша позната или другарка да се оплаква, че нищо не яде, а продължава да пълнее. Това е по този начин, тъй като когато се ограничавате от храна и приемате по - малко калории, в сравнение с е належащо тялото ви влиза в “авариен режим ”. Тогава стартира да натрупа повече мазнини, с цел да си прави ресурси. Именно заради това е изцяло допустимо да започнете да качвате килограми, макар, че гладувате.
Как да разберете дали това се случва и с вас? 
Ето по какъв начин:

Имате мечти с храна
Храните, от които отслабваме, до момента в който ги консумираме
Природата ни е дарила с десетки храни, които са с минимално количество калории. Истина ли е обаче, че с цел да изядем една ябълка, ще изра...
Прочети повече
Не можете да спрете да мислите за храна. Всяка една секунда в съзнанието ви изплуват картини от богато подредени трапези. Винаги първо преглеждате кулинарните уеб сайтове или сънищата ви са цялостни с доста храна… Това е знак, че би трябвало да започнете да се храните постоянно и в по-големи количества. Щом на подсъзнателно равнище храната ви е преди всичко, то значи не задоволявате дневните си хранителни потребности. Започнете да се храните постоянно и уравновесено и ще видите, че тялото ви ще влезе във форма.

Пропускате хранения

Това е безусловно неверно. Ако заран пропуснете да закусите, то през целия ден ще се чувствате отпаднали и без сила. Закуската дава на тялото ни нужната сила, с цел да стратираме деня си. Много неверно разбиране е, че можете да се лишите и от обяда или вечерята. Не можете! Освен в случай че не желаете да докарате на организма си необикновен стрес. Хранете се уравновесено - постоянното хранене е добър старт.

Проблеми с менструацията

Когато не приемате задоволително мазнини организма ви се стресира. За да успее да действа, той стартира да изключва някои процеси. При дамите най-чувствителното на промени нещо е менструалния цикъл. Приема на мазнини е значим както за естествения цикъл, по този начин и за репродуктивното здраве. Помислете заслужава ли си да рискувате здравето си единствено поради това да имате едва тяло?
Отслабване след 40 - задачата допустима!
Да си на 20 години, да хапнеш пица за вечеря, да отидеш на фитнес на идващия ден, да имаш тонус и хармонично тяло и да изглеждаш по с...
Прочети повече
Поява на главоболие

Главоболието подсказва, че имате дефицит на въглехидрати в организма. Много е значимо да си набавяте нужните хранителни субстанции, тъй като както казахме и нагоре, когато организма не получава нужното, той стартира да изключва някои процеси и това безспорно води до дисбаланс.

Страдате от унесеност

Ако сте я докарали до там, че тялото ви по всякакъв начин да се пробва да се ресурси с нужните си мазнини е доста евентуално да спите повече от нормално. Това е метод организма да си набави нужната сила и да успее да натрупа повече мазнини, с цел да се оправи със напрежението, на който го подлагате.

Когато решите да изпробвате някоя нова диета първо помислете дали това е най - подобаващото за вашия организъм. Тайната на положителната фигура се крие в вярното хранене. Глада не е най-хубавото решение за справяне с килограмите. Гладувайки единствено може да влошите обстановката повече.
Танци за намаляване
Отслабването и удоволствието не са лесни за съчетаване. Не е належащо да се съблюдава строга диета. Има и по-приятен метод: Танци за от...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР