Да ядеш и слабееш звучи като утопия, но всъщност, в

...
Да ядеш и слабееш звучи като утопия, но всъщност, в
Коментари Харесай

9 храни, които ще стопят мазнините в тялото ви

Да ядеш и слабееш звучи като химера, само че в действителност, в тази фантазия си има и сравнителна доза истина, постижима задача, която всеки може да извърши. Въпреки че е призната истината колкото повече да ядете, толкоз и да пълнеете, не с всички храни е по този начин. Има артикули, които сами горят вашите мазнини в тялото. С тях не просто потискате апетита и постигате резултата на задоволеност по-бързо, само че и давате на тялото калории, които се усвояват елементарно от него, като потребни витамини и минерали, вместо да се натрупат под формата на мазнини в съответните депа. А към този момент насъбраните мазнини стартират да се разграждат по-лесно…именно с помощта на тези 9 храни:

1. Яйца – приготвени по всевъзможен метод (с изключение на пържене). Яйцата ви носят 15% от нужната доза белтъчини за деня и са съвършен вид за всяко едно от трите съществени хранения.

2. Кисело зеле – прибавете го като гарнитура или залъжете глада под формата на леко междинно хранене, тъй като то има фибри и витамин С, нужни за бързото елиминиране на подкожните мазнини.

3. Картофи на фурна, тъй като те са съвършен източник на пектин, който да отстрани свободните радикали, които пък ви пречат да отслабнете, и са извънредно нискокалорични.

4. Кисело мляко, само че единствено в случай че е най-много 2%. То е идеалният вид да стимулирате метаболизма и да накарате червата да стартират да работят във ваша изгода.

5. Артишок – с 0 празни калории или нездравословни субстанции, само че с доста значими детайли, които в това време основават и чувство за задоволеност много бързо.

6. Червен фасул – съвършен артикул против мързеливи вътрешности и за хора, които задържат вода!

7. Бадеми – доста обичани като закуска за хора, които търсят фибри и сила през целия ден.

8. Маслините пък са най-хубавият артикул, с който елементарно да контролирате оптималното тегло.

9. Стафиди – горят мазнините безотказно, като в същото време съдържат доста малко калории.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР