Да, всички го правим. Виждали сме снимки и на Бионсе,

...
Да, всички го правим. Виждали сме снимки и на Бионсе,
Коментари Харесай

Защо не трябва да проверяваме телефона на половинката

Да, всички го вършим. Виждали сме фотоси и на Бионсе, която наднича в телефона на Джей Зи. Но, в случай че в сходни обстановки можем да се оправдаем с чисто любознание, не толкоз положителни планове може да ни водят, когато целеустремено и от време на време ревизираме телефона на половинката си.

Една от четири дами и един от петима мъже тършуват из телефона на колегата. Но за какво?

Недоверие

Очаквано, това е водещата причина, която ни кара да се ровим, където не ни е работа. Когато имаме известни съмнения какви ги прави половинката ни и с кого, желаеме да намерим доказателства.

 Снимка 374338

Това да разберем какво си написа може да ни наподобява много примамливо , само че нищо чудно да се увлечем. А и когато търсим нещо, евентуално ще се хванем и за най-малкото и ще създадем от мухата слон.

А в случай че ни заловен на мястото на престъплението с телефон в ръка, да не се учудваме след това на всички пароли, които половинката ни сигурно ще постави. И по този начин непосредствено попадаме в ролята на отговорния и след това малко не върви да приказваме за доверие.

Човек, в случай че желае да скрие нещо, постоянно може да го направи. Когато сме стигнали до момента, в който да подозираме колегата в невярност , значи сме пропуснали други, по-важни. И с тези обезверени дейности не можем да чакаме позитивен резултат.

 Снимка 374342

Проблеми в връзката и интимността

Ако не споделяме задоволително с половинката, нищо чудно той/тя да се опита да разбере какво се върти в главата ни по други способи. Например, като разбере какво си пишем с най-близките другари.

Неразрешените проблеми и недоизказаните мисли също пораждат съмнение, че не сме изцяло наясно какво се случва с индивида до нас, написа Huffington Post.

Ако пък тези проблеми са съчетани и с липса на интимно другарство , тогава е ясно, че нещо куца. Но дали ще намерим отговора какво е то в чатовете и историята във Фейсбук или е по-добре да стреляме напряко с въпроси?

Какво да създадем

Първо, не би трябвало да забравяме, че всеки човек има право на персонално пространство. Ако не можем да го дадем на този до нас, очевидно не сме узрели за връзка.

 Снимка 374340

Второ, постоянно би трябвало да се слагаме на мястото на другия. На нас ще ни е прелестно ли някой да ни чете чатовете?

Трето, би трябвало съществено да се замислим какво ни кара да се съмняваме в половинката и дали не сме преувеличили казуса? А говорили ли сме за него очи в очи?

 Изневярата не значи завършек на брака
Изневярата не значи завършек на брака

Как да се опитаме да заздравим взаимоотношенията си

Трябва и да се замислим какво желаеме да реализираме, когато ровим в непознатия телефон. Ако си търсим мотив за скандал или непосредствено за разлъка, може би връзката е изчерпана и за това не е отговорен сама индивидът до нас, а и ние самите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР