"Да, влюбен съм! И това ме кара да работя повече

...
"Да, влюбен съм! И това ме кара да работя повече
Коментари Харесай

Куката луд по швейцарска манекенка: Да, влюбен съм!

"Да, влюбен съм! И това ме кара да работя повече и да одухотворявам дните си. " Това показа 49-годишният артист Мариан Вълев, който сега е в курорта Свети Влас и снима кримиекшъна "Ускорение ".

Симпатягата, който стана известен с прякора Куката от "Под прикритие ", не крие любовта, която го въодушевява. Това е 34-годишната швейцарска манекенка Жули Ордон, която също взе участие в лентата. Хора от екипа на артиста споделят, че час по час той и хубавицата, която е обвързана, си гукали дружно, въпреки тя да взе участие допълнително интимни подиуми с сътрудник на Вълев - Александър Сано. "Тази жена е божествена, просто не мога да спра да я виждам ", възхищавал се на Жули Куката.

Фактът, че тя е омъжена за милиардера Дейвид Мимрам, не попречил на БГ звездата настоятелно да флиртува с русокоската. Вълев показал забележително самообладание и непримиримост, до момента в който най-сетне попаднал в полезрението на Ордон. Двамата непрекъснато се шегували на снимачната площадка, а артистът носел питиета и храна за Ордон, като не отлепял очи от нея. От много време се приказва, че Куката има финансови проблеми, само че около сериала съумял да закрепи материалното си състояние.

Актьорът гушнал затлъстял хонорар и по този начин закърпил поизтънелия си бюджет. Специално за ролята си в "Ускорение " той е трансформирал визията си, като е боядисал косата си в перхидролено русо. Ексцентричното решение било на режисьора Димитър Митовски, а Куката прегърнал концепцията, без да се замисля. Първият сезон на екшъна ще включва 12 епизода, интернационална продукция е и ще го забележим на екран късна есен.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР