Да влезеш в Игри на волята май не е достатъчно

...
Да влезеш в Игри на волята май не е достатъчно
Коментари Харесай

С връзки ли са влезли повечето от участниците в Игри на волята?

Да влезеш в " Игри на волята " май не е задоволително единствено да си устойчив, мощен физически, да грабнеш аудиторията, а би трябвало и още нещо - мощен тил.

Връзкари ли са множеството от участниците в " Игри на волята "?

Този въпрос занимава почитателите на формата, откакто Иван Рълев хвърли бомбата, че се познава в действителни живот с някогашния си съпленник Цветомир. Двамата се готвят дълги години дружно за шоуто, призна още младият зъботехник. Със сигурност в тренировките се включва и братът на Иван, който е в племето на " Изгонените ".

По-наблюдателните в обществените мрежи незабавно разкриха, че въпросният Цецо, който към този момент е част от " Амазонките ", е засичан постоянно с някогашен участник в " Игрите " - Борис Налбантов, или Боби. Двамата качвали постоянно сторита, което надява на мисълта, че са правилни приятели.

" Може би им е блъснал едно рамо пред продукцията и по този начин са влезнали ", разясняват запалените фенове на шоуто.

Думите им се ускоряват и от обстоятелството, че куп участници от предни сезони честват рождения ден на Рълев, който бе в понеделник. На празненството, на което всички изгледаха първия епизод на седмицата, са сребърният медалист от предишния сезон Филип, както и други от участниците от 2022 година - Аспарух, Ники Чакалов.

" Няма от кое място да се познават, че чак да се канят на персонални празници, в случай че не са другари ", разясняват в най-голямата група в обществената мрежа почитателите на обичаното шоу.

За различен от участниците - Мартин, пък се знае, че е набутан в продукцията от някогашната си половинка Емануела. Фолкдивата още през предходната година се похвали, че е уредила ексгаджето си за шоуто, защото Елвиса бил заплашителен почитател на формата, написа " България Днес ".

В същото време най-одумваният участник - Пеньо Гатевски, или просто Гатьо, е обект на редица насмешки в мрежа. Бившият боен и сегашен персонален охранител се издъни крепко и се наложи дребната и нежна Виктория да го издърпва от водата. Интернет напряко прекипя след следващата излагация от имащия се за най-хубав във всичко Гатьо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР