Да видя толкова много познати лица се сещам, че съм

...
Да видя толкова много познати лица се сещам, че съм
Коментари Харесай

Президентът Радев към кметовете: Хората виждат във ваше лице властта и държавата

Да видя толкоз доста познати лица се сещам, че съм  обиколил цялата страна. Искам да поздравя всички новодошли. Това е една доста сложна борба, която спечелихте. Искам да поздравя тези с втори мандат. Привилегия е да бъда тук измежду вас, виждайки картата на България. Това съобщи президентът при започване на общото заседание на НСОРБ. 

Вие спечелихте доверието на българските жители. От вас зависи да го оправдаете, не сами. Това е една борба която водим всички институции, само че вие сте на първа линия. Вие сте хората, които познавате грижите на хората, а те нямат партиен цвят. Хората виждат във ваше лице властта и страната. В множеството рецесии, които ни сполетяха, точно кметовете се превърнахте в въплъщение на държавността. Хората виждат във вас последна опора, уточни Радев.  

Очакванията към локалната власт ще порастват без да се усилват вашите пълномощия, с цел да отговорите на тези упования. Това е фундаментален въпрос, на който би трябвало да намерим уравновесен отговор. Ако желаеме да се развиваме като общество със мощна и виновна локална власт, сподели още президентът. 

Кметът на София поздрави всички кметове за разговора, който по думите му е в основата на работата. " Местната власт е най-близо до жителите. От нас се чака да бъдем стъпка напред, а не да вървим след проблемите.  Политическата непоклатимост е значима за е развиването на общините ", добави Терзиев. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР