Да видиш дъга в небето винаги е радостно преживяване. Този

...
Да видиш дъга в небето винаги е радостно преживяване. Този
Коментари Харесай

Какво означава, ако видиш дъга: Красив феномен или духовно послание?

Да видиш дъга в небето постоянно е радостно прекарване. Този естествен феномен, с изключение на прелестна панорама, носи и дълбока духовна символика.

Продължете да четете, с цел да разберете какви послания може да ви носи дъгата.

Знак за положителни вести

Когато видите дъга в небето, това е добър знак, че скоро ще получите положителни вести за вас или непосредствен до вас човек. Това е обръщение да се отпуснете и да имате положителна конфигурация за бъдещето.

Символ на ново начало

Новото начало в никакъв случай не е елементарно, само че дъгата в небето ви окуражава да продължите напред. Вселената е зад вас и ви оказва помощ в този нов стадий от живота ви. Готови сте да поемете по пътя, тъй че вярвайте в себе си. Независимо дали става въпрос за нова работа, смяна в кариерата или в връзките, вашите духовни водачи ви алармират да преодолеете страха си и да поемете предизвикването.

Знак за вътрешен мир

Дъгата постоянно идва след дъжд или стихия и символизира успокояването на стихиите в небето. Ако в живота ви сте минали през турбулентен интервал, то да видите дъга значи, че той към този момент е минал и идва време на мъртвило и непоклатимост. Запазете успокоение и поемете контрола над страстите си.

Окуражителен знак

Когато видите дъга в небето, това може да значи, че вселената ви изпраща знак, че не сте сами. Продължете настойчиво напред, тъй като имате поддръжката на висшите сили зад тила си.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР