Да вдигнем и шампионската титла и после ще видим за

...
Да вдигнем и шампионската титла и после ще видим за
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Да вдигнем и шампионската титла и после ще видим за моето бъдеще

" Да вдигнем и шампионската купа и след това ще забележим за моето бъдеще ". Това съобщи водачът на Лудогорец Кирил Десподов след триумфа във финала за Sesame Купа на България. Той призна, че напълно е фокусиран върху оставащите три мача на " орлите " и по-късно ще мисли за своето бъдеще. 

" Щастлив съм, че печелим купата на България, за мен е първи трофей от шампионата. Всеки мач излизаме за победа. Искам да поздравя играчите на ЦСКА 1948 мисля, че се получи добър мач за феновете ", сподели той, представен от dsport.

" Следват три мача, дай Боже три победи и да станем първенци. "

" Изцяло съм фокусиран върху оставащите три мача. Да вдигнем и шампионската купа и след това ще забележим за моето бъдеще ", сподели още Десподов. 

" Важното е това, което споделяме да затвърдим с дейности. Няма да има празненства, що почиваме, тъй като ни чака тежък мач с Бистрица ", 

" Имам болки в ахилеса малко. Надявам се всичко да е наред ", сподели Десподов за промяната си. 

" Трябва да издържим. По моя статистика мисля, че днешният мач ми е 53-и от юни месец. Лошото е, че по-късно няма отмора. След това влизаме с националния тим, само че не се окайвам, това ми е специалността ", добави той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР