Да успееш да се укриваш толкова дълго, значи наистина си

...
Да успееш да се укриваш толкова дълго, значи наистина си
Коментари Харесай

Нови разкрития за Кръстинка на "Коза ностра", направил си пластична операция в България

" Да успееш да се укриваш толкоз дълго, значи в действителност си доста добър ". Това съобщи в ефира на " Събуди се " проверяващият публицист Джовани Тициян. Той разри, че Кръстинкът на " Коза ностра " Матео Месина Денаро си е направил пластична интервенция в България, сменил е пръстовите си отпечатъци тук и към този момент е неоткриваем.

Кръстинкът на " Коза ностра " Матео Месина Денаро
Матео Месина Денаро има нова лице - трансформира лика на мафията. Оглавява Коза Ностра.

По материалът си Тициян работи месеци. Базира писанието си на очевидец, който пази в загадка, поради голямата заплаха за живота му. " Всеки подробност, всяка дума може да го издаде. Не желая да споделям каквото и да било за него, заплашен е животът му. Пазим го доста съществено. Беше значимо обаче да създадем обществено притежание описа му ", съобщи той.

Разследващият публицист Джовани Тициян
" Денаро в този момент ще може да прави каквото си желае. Пред него към този момент няма ограничавания. Той е измежду поръчителите на един от знаковите атентати в италианската история, състоял се през 1993 година ", напомня още журналистът.

" Кръстиникът си направил пластична интервенция на лицето в България, заличил и пръстовите си отпечатъци ", сподели той.

Пластичен хирърг също се включи по тематиката. " Много чужденци у нас практикуват пластична хирургия и са подготвени на всичко. Осама бин Ладен, в случай че беше жив, и по някакъв метод бива вкаран в България, то може да бъде опериран и никой да не разбере ", счита естетичният хирург.

" Трудно е да се допусна къде тъкмо е Денаро. Има хора по целия свят, може да е на всички места. Службите към този момент 25 години не могат да схванат къде въобще го крият и кой му оказва помощ ", съобщи журналистът.

Според него в този момент най-важно е да се изготви фоторобот на Матео Месина Денаро, с цел да може оптимално бързо да бъдат тествани всички регистри за него.

Тициян счита, че Денаро може към този момент даже да се е подложил и на нови хирургични интервенции и откриването му да стане тотално невероятно.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР