Да, така е - повечето, ако не всички индустрии, са

...
Да, така е - повечето, ако не всички индустрии, са
Коментари Харесай

Да пробиеш ниша в пренаселен пазар: Част 2

Да, по този начин е - множеството, в случай че не всички промишлености, са пренаситени. Има доста изобретателни хрумвания и с бързия метод, по който светът напредва посредством обществените мрежи и цифровата връзка, пазарите бързо се наводняват. Но това не е причина да напуснете кораба. Ако сте разкрили, че стартирате бизнес на претъпкан пазар, е време да определите нещата, които ви отличават, и по какъв начин можете да привлечете верните клиенти.

стана дума за откриването на забравените клиенти в промишлеността и основаване на решения за тях, както и за основаването на неповторимо преживяване, което единствено вие оферирате.

Ето както още предлага Шама Хайдер пред изданието Inc.

Улеснете живота на клиента

Бъдете най-хубавата, най-гъвкавата, функционална и адаптивна алтернатива. Улеснявайте живота на клиентите.

Revenue.io да вземем за пример сътвори платформа, която да помогне на B2B фирмите да ръководят продажбите от един инструмент. При технологиите за B2B продажби множеството компании или откриват прозрения, или дават принадлежности, с цел да работят въз основа на тези прозрения. Revenue.io зае ниша, като даде и двете. Тяхната задвижвана от изкуствен интелект платформа улавя данни от диалози на купувачи и продавачи и дава рекомендации за това какво ще работи най-добре за всеки екип.

Дайте най-хубавата възвръщаемост на вложенията

Не е нужно да оферирате най-евтиния артикул на пазара, само че би трябвало да предложите най-хубавата възвръщаемост на вложенията. Помислете по какъв начин можете да спестите долари на клиентите си, до момента в който употребяват вашия артикул. Това може да значи, че оферирате вътрешна, непрекъсната поддръжка с високи оценки за обслужване на клиенти, тъй че потребителите да не губят време и пари в очакване.

Можете да предложите и възвръщаемост, като определите къде клиентите на вашия пазар губят пари и се превърнете в решение за спестяването на този разход.

***

Винаги ще има клиенти, чиито потребности не са задоволени, или метод на преоткриване на потребителско преживяване. Брейнстормингът и изследванията са ваши другари в този развой. Когато комбинирате страхотна концепция с доходност, лекост на потребление, персонализирано преживяване и схващане на потребностите на потребителите, ще намерите нишата си и ще се откроите.

Шама Хайдер, създател и основен изпълнителен шеф на Zen Media, за
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР