Да сведат глави в Деня на Ботев и загиналите за

...
Да сведат глави в Деня на Ботев и загиналите за
Коментари Харесай

Членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ от област Враца се поклониха пред подвига на Ботев и неговата чета на връх Околчица /снимки/

Да сведат глави в Деня на Ботев и починалите за свободата на България членове и симпатизанти на Политическа партия ГЕРБ от област Враца се изкачиха до връх Околчица. За поредна година Политическа партия ГЕРБ – Враца организира обичайния поклоннически поход от с. Паволче до знаковия връх. В поклонението се включи и инж. Петя Аврамова, регионален координатор на Политическа партия ГЕРБ-Враца, а групата бе водена от кметове на ГЕРБ от региона: Калин Каменов – кмет на Община Враца, Валя Берчева – кмет на Община Мизия, Иво Цветков – кмет на Община Бяла Слатина, както и претендентите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС за парламентарните избори на 11 юли 2021 година
„ Големият смисъл на всеотдайност на Христо Ботев е дружно да реализираме велики неща за нашата страна. А каква по-голяма цел от България! Дълбок реверанс пред починалите за свободата ни!” - сподели кметът Калин Каменов в границите на всенародното поклонение на връх Околчица и прикани да опазим земята на Ботев и Левски чиста за нашите деца.
Отслужена бе църковна работа за Христо Ботев и починалите четници от Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий, а по традиция, тъкмо в 12:00 часа, звукът на сирените оповести отдаването на респект към починалите за свободата на България.
На поклонението участваха още: ръководителят на Общински съвет - Враца доктор Владимир Христов, общински съветници от ГЕРБ, участници в похода „ Козлодуй-Околчица”, жители и посетители на Враца.
В знак на благодарност бяха поднесени венци от името на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков и Политическа партия ГЕРБ-Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР