Да строиш за милиарди без търг и обществена поръчка е

...
Да строиш за милиарди без търг и обществена поръчка е
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ние сме изцяло за съдебна реформа

" Да строиш за милиарди без търг и социална поръчка е неточност, която не би трябвало да се повтори ", безапелационен бе Кирил Петков пред " ЕвроДикоф " по Евроком.

" Ние сме напълно за правосъдна промяна. Ако видите " Facebook " страницата ми ще видите, че аз бях срещу неговото назначение (на Иван Гешев б.р.) ", добави той.

" Съдебната промяна е един от огромните цели, който би трябвало да се случи. Никакво съмнение и меко говорене по тематиката. Там сме безусловно безапелационни ", сподели Петков.

" Говорихме за общи листи, само че имаме вяра, че това не е вярно, тъй като ние поддържаме президента Радев, само че има хора, които не го поддържат. Има хора, които не поддържат Мая Манолова. Затова не би трябвало да насилваме хората с обща групировка ", сподели той.

" Който има вяра на нас да гласоподава за нас, който има вяра на Демократична България да гласоподава за Демократична България, задачата е да имаме 121 депутата ", безапелационен бе Кирил Петков.

" Трябва приоритизация на газовата връзка, с цел да вземем по-лесно азерския газ, което да смъкна цените. Истинския проблем, когато сме похарчили 3 милиарда за газова тръба, в който няма изгода за България, а не сме си създали връзката с Гърция, този вид неща би трябвало да ги поправяме оптимално бързо ", посочи той.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР