Да станеш професионален футболист не е лесна работа, въпреки че

...
Да станеш професионален футболист не е лесна работа, въпреки че
Коментари Харесай

Тото ни разкрива тайната на това да риташ като професионалист

Да станеш професионален футболист не е лесна работа, макар че за лаиците наподобява тъкмо по този начин – играеш с топка от дете, вашите ти се радват какъв брой си добър, превземаш на кварталното игрище, гледаш Световното, най-после те взимат в някой тим и готово! Разбира се, това е доста надалеч от истината, тъй като да се превърнеш в добър футболист е също толкоз време- и трудоемко, колкото и усвояването на която и да е друга специалност. А може би даже малко повече.

Хората, които са се занимавали професионално с футбол, знаят какво се желае, с цел да се откроиш от останалите – твърдоглавие, неизменност, дисциплинираност, както и гений. Сам по себе си обаче геният не е задоволителен и в случай че някой разчита единствено на него, евентуално няма да стигне надалеч. Ето какво се изисква, с цел да станеш добър футболист и да можеш, когато риташ с момчетата, да се чувстваш популярен.

Футболът, както и всеки различен спорт, изисква тренировки. Дори да си талантлив със златен крайник и божествени футболни умения, тренировките си остават наложителни. При това те стартират още от детска възраст, непрекъснати са, от време на време в неуместни часове и на всичкото от горната страна цялото семейство би трябвало да се преценява с тях, с подготвителните лагери и с мачовете. Може да се каже, че с цел да стане едно дете добър футболист, цялото му семейство също би трябвало да го желае. За дилетантите това, несъмнено, не важи, само че отново ще се наложи да упражнявате понякога.

 Sport Vision
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР