Да станеш компания-еднорог, оценена на 1 млрд. долара е несъмнено

...
Да станеш компания-еднорог, оценена на 1 млрд. долара е несъмнено
Коментари Харесай

TBI Bank приветства Тibi - маскотът-еднорог, който предизвиква правилата

Да станеш компания-еднорог, оценена на 1 милиарда $ е безспорно сложна задача. Но сигурно първата стъпка за постигането на тази цел е да имаш фирмената просвета на еднорозите - динамична, новаторска, гъвкава и, да, готина. Въплъщавайки тези качества в комбиниране с финтех мислене и държание, TBI сътвори своя маскот - еднорогът Тibi, който става част от връзката на банката, като ще затвърди нейния характерен метод на другарство - наличен, другарски и прям.

Идеята за Тibi се появява като резултат от брейнсторминг на екипа " Финансиране " в компанията, по време на който се разисква концепцията за телевизионна реклама за депозити. Тогава първо се " ражда " известното прасе-еднорог. След сполучливото показване на този шеговит и запаметяващ се знак за спестявания, екипът на TBI реши да предприеме идната крачка - да сътвори маскот с облика на еднорог, олицетворяващ културата на самата компания. И ето по какъв начин Tibi към този момент е тук и интензивно взе участие в цифровата връзка на банката с клиенти, сътрудници и външни аудитории.

Като същински представител на TBI, Тibi мощно има вяра, че всичко е по-лесно и готино, когато се случва в цифрова среда.

" През последните няколко месеца екипът ни работи с голям възторг и безрезервност по основаването на Тibi, с цел да имаме един в действителност достоверен глас, фокусиран върху нашите клиенти, които са цифрово насочени и желаят бърз и елементарен достъп до финансови артикули и услуги ", споделя Каролина Софрониева, основен шеф " Маркетинг " в TBI. " Неговата роля е да спомага на нашите клиенти и да им приказва по най-човешкия метод - без комплицирана терминология, както и да придвижи потребителското прекарване в TBI на идващото равнище. "
 Каролина Софрониева, основен шеф
Каролина Софрониева, основен шеф "Маркетинг " в TBI

Тibi към този момент е деен член на екипа на TBI и даже има собствен личен профил в платформата за вътрешна връзка, където поддържа връзка интензивно с сътрудниците си и където не се тормози да споделя мнението си и да съобщи своята открита позиция.

Какво друго? Ами, едвам в този момент започваме, тъй че очаквайте все по-често да срещате Tibi във виртуалното пространство.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР