Да спрем съсипията на България, която ни се стовари през

...
Да спрем съсипията на България, която ни се стовари през
Коментари Харесай

Вежди Рашидов в Кричим: Да спрем съсипията на България

„ Да спрем съсипията на България, която ни се стовари през последните две години, единствено ГЕРБ може да извади страната от рецесията “, съобщи на среща в центъра на Кричим лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Вежди Рашидов. Той добави, че няма по-подготвен политик от Бойко Борисов, който има опита, приказва на един език с хората и може да направи България още веднъж постоянна.

На срещата в Кричим бяха и регионалният координатор Георги Мараджиев и претендентите за народни представители Йордан Кръстанов, Сузана Алекова и Диана Атанасова.

„ Виждате по какъв начин бяха решавани проблемите на общините, когато управляваше ГЕРБ “, разяснява и регионалния координатор Георги Мараджиев. По думите му с помощта на държавното управление на Бойко Борисов в Кричим бяха решени значими проблеми,  свързани с пътната инфраструктура, измежду които ремонта на пътя Пловдив - Кричим като напълно бяха реновирани 15 км. от изхода на Кричим до бент. „ Въча ". Освен това бе укрепена срутената подпорна стена по пътя Кричим – Девин.  Трасето е едно от най-трудните в Пловдивска област с чести произшествия от паднали скали и свлачища. 
„ Много е лесна  истерията да се хвърлят яйца по монументи на културата, само че е доста мъчно да се ръководи страна. Трябва ни съществено постоянно държавно управление. Затова дано избираме с разсъдък и дадем гласа си за ГЕРБ-СДС с номер 2. Толкова е просто, дружно да умножим положителното “, прикани  в Кричим Рашидов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР