Да си родител е едно от най-хубавите неща на света,

...
Да си родител е едно от най-хубавите неща на света,
Коментари Харесай

Зодиите, които са страхотни бащи

Да си родител е едно от най-хубавите неща на света, тъй като появяването на едно дете дава различен смисъл на живота. Наред с страстите и еуфорията от раждането на този мъничък човек, идват и огромните отговорности. Някои се оправят по-добре с тях, до момента в който на други им би трябвало доста повече време и старания, с цел да влязат в новата си роля. Наред с самостоятелните черти от характера на всеки и фамилната среда, част от уменията да бъдем родители се коренят и в нашия зодиакален знак. Ето какви татковци са представителите на всяка зодия:

Козирог

Козирог е роден да бъде татко – това е неговото същинско предопределение. В ролята на родител той обича да преподава с образец, като желае децата му да бъдат работливи и виновни. Винаги търси нови способи да ги образова, без значение дали става дума за креативен или обичаен метод. Колкото и да желае да даде на децата си всичко, този знак знае, че не трябва да прекалява с това и от време на време ги оставя се учат сами. Дори, в случай че това значи да отделят 10 минути, с цел да осъзнаят, че 2×2 е равно на 4, Козирозите желаят децата им да бъдат самостоятелни и да могат да мислят независимо.

Телец

Телецът е един от най-привързаните родители. Като татко, за него е значимо децата му да се усещат сигурни и спокойни, както и да схванат значимостта на фамилията. Хората от тази зодия постоянно се пробват да измислят нови и изобретателни способи да съберете всички. Козирогът е доста търпеливи с децата си и съвсем в никакъв случай не им покачва звук, в случай че не е извънредно неотложно. Децата го обичат, тъй като е предан и знаят, че във всеки миг ще бъде до тях.

Близнаци

Като татко, за този знак е значимо децата му да останат физически и душевен здрави. Вместо да се прибират от магазина за хранителни артикули с чипс и замразени пици, тези хора предпочитате по-здравословен метод към приготвянето на храната. Наред с това предизвикват децата си да се занимават със спорт или различен тип физическа интензивност, която ги поддържа във форма и заети. Близнаците желаят да научат децата си на всичко, което знаят, и вярвате, че е значимо наследниците им да са културно образовани.

Рак

Семейното време е най-важното като бащите от този знак. Те обичат да основават фамилни обичаи, без значение дали играят настолни игри, вървят на кино или са на разходка в зоологическата градина. Искат всички в фамилията да са близки. Понякога обаче децата им могат да си помислят, че прекомерно доста ги управляват. Ако желаят дребните да се забавляват със фамилията, също е значимо да почитат персоналното им пространство, когато имат потребност от такова.

Скорпион

Едно от най-големите терзания на Скорпионът като татко е да държи децата си ангажирани и заети. Той желае наследниците му да бъдат обществени и отстъпчиви, по тази причина постоянно ги предизвиква да вземат участие допустимо най-вече в извънкласни стратегии. Бащите от тази зодия имат вяра, че заетото дете е щастливо дете, по тази причина постоянно се пробват да му оказват помощ да преследва своите ползи и занимания. Въпреки че желаят най-хубавото за дребните, те от време на време също могат да бъдат възприемани като прекомерно контролиращи. Ако децата желаят да пропуснат някое посещаване на музей или спектакъл, няма проблем да им дадете отмора.

Риби

Тяхното родителско завещание се концентрира мощно върху креативната независимост и изложение. Каквито и ползи да имат техните деца, те ще създадат всичко, с цел да им оказват помощ да го изследват още по-дълбоко и да го развият, доколкото могат. Като Риби, една от най-големите им полезности е да бъдат положителни към другите. Като ги следят, техните деца се научават по какъв начин да бъдат положителни с другите хора и да демонстрират почитание към всички, които срещат. Докато желанията им като татко са удивително огромни и безкористни, от време на време не помнят, че не би трябвало да бъдат прекомерно снизходителни.

Везни

Нуждите на техните деца са всичко за тях. Каквото и да желаят дребните, те ще им го дадат без съмнение. Една от най-важните им фамилни полезности е, че нямат секрети. Искат децата им да могат да приказват с тях за всичко. Те са толкоз загрижени за потребностите им, че от време на време ви е мъчно да кажете „ не “ на неща, които може даже да не са нужни. Последен модел телефон? Имате го. Тъй като са толкоз подготвени да давате, Рибите елементарно могат да останат разочаровани, когато децата им не им отвръщат, което е обикновено до момента в който са още дребни. Най-важното за представителите на тази зодия е да знаят, че децата ги обичат, въпреки и от време на време да не им отвръщат по метода, по който желаят.

Овен

Овенът е буен, настойчив и популярен водач. Неговата увереност и непреклонност безспорно ще бъдат корените за триумфа на децата му, които ще се научат от него по какъв начин да бъдат самостоятелни и целенасочени. От друга страна, от време на време Овните разрешават на ината си да надделее, което може да сътвори доста драма и кавги в семейството, а в случай че не внимават, това може да навреди доста на връзките им с децата. Те би трябвало да се научат да бъдат малко по-търпеливи и разбиращи, а децата им ще оценят и ще чакат от тях даже повече, в сравнение с сега.

Дева

Девите държат на подредеността и това се придвижва и във възпитанието на децата. В къща, цялостна с малчугани, постоянно се грижат всичко да е чисто и спретнато. Не се двоумят да им дадат от домакинските отговорности, тъй като имат вяра, че това учи децата им на отговорност. Въпреки че на моменти може малко да прекаляват в старанието си, те почитат и ценят мненията и възприятията на децата си. Ето за какво желаят да се уверят, че не ги претрупват със устрема си да са съвършени. Ако постоянно оправят косата на дребните, която не е на място, или ги разпитвате къде са на всеки 10 минути, когато са на открито с другари, това може да стане малко досадно.

Лъв

Лъвът можете да бъде много благосклонен и емоционален на моменти. Като всеки горделив родител, той се радва да се хвали с децата си без никакви съмнения. Искат децата му да имат по-добър живот от него и от време на време може да се увлече с това, като се концентрира върху личните си потребности, вместо върху тези на децата. Лъвовете имате доста значими уроци, на които бихте могли да научат наследниците си и може би това е нещо, върху което би трябвало да се съсредоточат повече, вместо да им купуват всевъзможни скъпи движимости, които изискат, без значение дали има потребност от тях. Просто може да почакват до Коледа.

Стрелец

В природата на хората от зодия Стрелец е да обичат да пътуват и да бъдат авантюристи, по тази причина желаят и децата им да имат същата конфигурация за живота. Понякога даже могат да стигнат до такава степен, че да вземат дребните от учебно заведение, с цел да ги заведат на екскурзия. Да бъдат татковци за тях може да бъде мъчно в този аспект – желаят децата им да виждат света и да бъдат културно образовани, само че също по този начин им е мъчно да дадеш приоритет на нещата, които ще ги научат да бъдат виновни възрастни. Често Стрелците губят функционалността си на родител и изпадат повече в ролята на повече другар, което е положително сега, само че може да докара до по-големи проблеми отсега нататък.

Водолей

Понякога като татко Водолеят има възприятието, че би трябвало да бъде най-хубавият другар на детето си. Той по природа е лежерен, спокоен и от време на време можете да не влага доста страсти, само че когато става въпрос за развъждане на дете, не всеки път това прави работа.

Истината е, че не всеки има всичко належащо, с цел да бъде най-великият родител на света и това е изцяло обикновено – всички вършим неточности. За благополучие децата не помнят бързо. Те жадуват и се нуждаят от прочувствена поддръжка, а без нея могат да изпаднат в меланхолия и да се сблъскат с цяла гама от други спънки в живота си. Така че, в случай че решите да имате деца (или към този момент имате деца), уверете се, че им давате доста обич и обръщате огромно внимание на това, от което се нуждаят. Няма нищо по-важно за едно дете от родителската обич, по този начин бъдете до него и направете всичко допустимо за фамилията си. Това е всичко, което се желае от вас.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР