Да си признаем, мъжете не са толкова лесни за прочитане“.

...
Да си признаем, мъжете не са толкова лесни за прочитане“.
Коментари Харесай

Как да приковете вниманието на един мъж?

Да си признаем, мъжете не са толкоз лесни за „ прочитане “. И на фона на огромната конкуренция и предложение, в случай че си харесате мъж, на който желаете да извършите усещане, би трябвало да се забелязвате. Ето и няколко ефикасни съвета от специалисти по свалки и връзки, които ще ви оказват помощ да приковете вниманието му:

1. Усмихвайте се

„ Ходете тук-там, на които се забавлявате. Мъжете виждат и харесват дами, които са естествени, държат се свободно и в действителност са положителни и си изкарват добре “, поучава Тина Тесина, създател на бестселъра „ How to Be Happy Partners: Working it out Together “.

2. Не се крийте в ъгъла

Ако желаете да спечелите вниманието му, той въпреки всичко би трябвало да ви забележи. Не се скатавайте в ъгъла. Впечатление прави и когато очевидно вниманието ви е ангажирано с нещо свястно – диалог, четене и така нататък, а не просто да реете свенливо взор.

3. Поискайте помощ

Може и да ви звучи старомодно, само че мъжете в действителност обичат да оказват помощ. „ Помислете си какво можете да го попитате, което да го накара да се почувства интелигентен. Освен да го изкушите с храна, илюзията, че сте безпомощни е другият метод, който сигурно ще ви помогне да влезете в радара му “, твърди Тесина.

4. Облечете се като за среща

Ако излизате с концепцията, че можете да срещнете забавен мъж (без значение дали ще ходите в нощен клуб или просто на кафе измежду бял ден), се облечете впечатляващо, Анцуг и семпла тениска няма да ви отличат.

5. Гледайте го в очите

Повечето специалисти в любовната сфера са безапелационни – директният зрителен контакт посочва, че имате интерес, тъй че не свеждайте свенливо взор.

6. Не излизайте в огромни женски групи

Чували сте го и преди – орда шумни дами по никакъв метод няма да накара мъж в трезво положение да се приближи до вас. Не единствено, че наподобява плашещо, а и ще ви е по-трудно да изпъкнете, в случай че на бара сте се позиционирали измежду 10 дами.

7. Казвайте „ благодаря “

Проучване демонстрира, че мъжете в действителност се нервират, когато не получават „ благодаря “ от дамите, споделят Лори Заслоу и Джен Зукер. Не е наложително даже да му го казвате на глас, можете да вземете номера му и да му го напишете, откакто ви е почерпил с пиво. Има нещо доста секси и запаметяващо се в това да види изписаното с думи.

8. Стойте надалеч от телефона

Светът не е толкоз огромен, тъй че в случай че сте забили непрекъснато нос в телефона си, можете да пропуснете страховит мъж, който е бил тъкмо до вас в рейса, на опашката или даже в асансьора. /tialoto.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР