Да си представим един полупразен басейн, в който казваме, че

...
Да си представим един полупразен басейн, в който казваме, че
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Бюджетът е полупразен басейн, трудно е от 2+1 да изкараме 4

" Да си представим един полупразен басейн, в който споделяме, че няма да наливаме в допълнение вода, т.е., няма да усилваме налозите на богатите и на компаниите, които образуваха свръхпечалби, само че ще плащаме повече, тъй че да можем да покрием натрупалата се инфлация. Очевидно е, че е невероятно, има физически закони, има математика. 2+2=4. Ако желаеме от 2+1 да изкараме 4, ще е мъчно. Безсмислица е това, което се приказва от актуалните ръководещи и работодателските организации ", изясни тя.

Григорова подсети на Асен Василев по какъв начин от Политическа партия са обяснявали в предизборната акция, че минималната работна заплата би трябвало да се усили и че има късмет да го направи в този момент:

" Видяхме своенравие от страна на Политическа партия, когато бяха в постоянно държавно управление и имаха опция да усилят минималната работна заплата, обявиха, че е невероятно да се случи повторно предходната година. Властта в този момент е в техни ръце и най-малко един път да покажат поредност ".

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР