Да си монахиня не е за всеки. Трябва дисциплина, отдаденост,

...
Да си монахиня не е за всеки. Трябва дисциплина, отдаденост,
Коментари Харесай

Запознайте се с монахините, които отглеждат марихуана, за да изцерят света

Да си монахиня не е за всеки. Трябва дисциплинираност, отдаденост, съпричастност и самообладание. От време на време, трябват и божествени знания в развъждането на марихуана. Но тези неща не ви ги споделят в часовете по вяра, написа Bored Panda.

Разбира се, не всички монахини отглеждат марихуана. В реалност, сигурни сме, че множеството монахини не го вършат. Но тези монахини не са елементарни монахини. “Сестрите от долината ” са предмет на завладяваща поредност от фотоси, направени от фотографите Шон Крауфорд  и Джон Дюбоа. Базирани в Калифорния, Сестрите, смятат себе си за монахини, само че не са религиозни – отглеждат марихуана съгласно лунните етапи и с нея вършат медикаменти, които по-късно продават онлайн. Техните артикули са органични, лекуват разнообразни болести и положения, в това число болежка в гърба, мигрена и даже махмурлук, а сестрите се молят над всеки буркан и бутилка, преди да бъде изпратен.

Въпреки че сестрите са лицензирани производители на марихуана за медицински цели, техният бизнес е под опасност от общините, които обмислят възбрана на развъждането. Но Сестрите възнамеряват да се борят със възбраната. Все отново Бог е на тяхна страна.

Повече информация: Sisters of the Valley | Facebook | Instagram | Twitter | Shaughn and John (h/t: ufunk)

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР