Да си малтретиран е едно от най-лошите неща. Усещането за

...
Да си малтретиран е едно от най-лошите неща. Усещането за
Коментари Харесай

Зодиакалните знаци, които често прибягват до насилие

Да си измъчван е едно от най-лошите неща. Усещането за беззащитност и невъзможността да изразите страданието си може да бъде много отчайващо. Това оставя прочувствен белег на унизения, което нормално лишава години да бъде оздравял. Освен това, хулиганите си имат свои вътрешни проблеми, които по някакъв метод ги принуждават да ги предадат на другите.

Те желаят да накарат останалите да изпитват същата болежка, която и самите те изпитват. Следователно е належащо да се заобикалят такива хора, които биха създали всичко допустимо, с цел да тормозят и наранят някого. Интересното е, че това може да се разпознава посредством разбор на личността им според от астрологичните зодиакални знаци. Ето най-изявените зодиакални знаци, които имат големия капацитет да станат насилници.

1.       Стрелец

Те обичат да се подиграват с другите хора, защото всичко това е развлечение и игра за тях. Те са непринудени хора, които не се преценяват с възприятията на останалите, защото това ги забавлява. Те няма да навредят физически на индивида, само че сигурно ще създадат по този начин, че да го унижат.

2.       Телец

Те са доста упорити. Всъщност, телците могат да бъдат много безмилостни, когато приковат погледа си към някого. Ако виждат някой да ги разяснява даже един път, те ще претендират за по-висшия и по-късно ще накарат този човек да страда.

3.        Близнаци

В един миг може да наподобяват другарски настроени, а в идващия - огромен хулиган. Тяхната двойна персона е доста сложна за разкриване, защото те ще вземат участие в издевателството дружно с други и по-късно ще утешат жертвата, откакто другите насилници са си тръгнали. Те желаят да се забавляват и от двете страни.

4.       Водолей

Те могат да бъдат плашещи и брутални към всеки, тъй като не ги интересува какво мислят другите. Водолеите имат минимум съчувствие и егоистично ще тормозят някого единствено, с цел да го наранят. Те не го харесват, само че доста обичат да управляват хората.

5.       Овен

Те са подли побойници, които ще бутат и ще крещят на кротките хора. Те не могат да овладеят гнева си, по тази причина се нахвърлят на всеки. Овните не се нуждаят от причина, с цел да тормозят някого. След като решат, те няма да спрат, до момента в който не смачкат духа на този човек.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР