Да си го кажем направо! Никой не обича да чака

...
Да си го кажем направо! Никой не обича да чака
Коментари Харесай

Истинските намаления са тук! eHype.bg предлага бърз и лесен начин за пазаруване

Да си го кажем напряко! Никой не обича да чака по цялата седмица за доставка на поръчан артикул онлайн, нали? А още по-дразнещо е, когато „ промоциите “ не са това, което сме очаквали.

Имаме вест! Добра вест!  ще покрие напълно вашите упования! Тук ще намерите богат подбор от артикули за дома, мебели, черна и бяла техника. А пониженията – те са действителни. Клиентите имат опция да натрупат бонус точки, да употребяват промоционални кодове и да получават дарове, за това че пазарят като част от огромното ехайп семейство. Основен приоритет на компанията са бързите доставки.

eHype BG е план, стартиран през началото на 2021 година от компания „ Ехайп БГ ООД “. Фирмата е напълно българска и като директни вносители на много марки в софтуерната промишленост, клиентът ще избегне заплащането на спомагателни комисионни или повишени цени от прекупвачи.

eHype разполага и с два физически магазина в гр. Ямбол на Централен Кооперативен Пазар (Новата Автгогара) ул. Георги Дражев 1, както и със складова база в гр. Ямбол и гр. София. На разположение на клиентите са и физическите сътрудници на eHype в 145 обитаеми места в България.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР