Да си футболист в днешно време не е никак зле.

...
Да си футболист в днешно време не е никак зле.
Коментари Харесай

Алина Хенеси и секс предложението, което порно звездата е отправила към футболист /снимки/

Да си футболист в днешно време не е по никакъв начин зле. Особено в случай че играеш на професионално равнище. Парите, които се изкарват, не са изобщо малко, а и женското внимание е някак наложително.
Александър Кокорин може и да не е измежду най-известните играчи, само че това не значи, че не получава съществено внимание от страна на нежния пол.
Алина Йеременко, която се подвизава в порно средите с псевдонима Алина Хенеси, е накарана от Eurosport Русия да оцени някои играчи по външен тип. И до момента в който на Андрей Аршваин дава 8, а на Юрий Жирков едвам 4, то на Кокорин 10 от 10.
Алина даже споделя много забавна история. Според нея през 2015 година, когато футболистът е играл за "Динамо " /Москва/, той не се е намирал в най-хубавата си форма. Ето за какво е решила да му даде тласък.
С към 10 оставащи мача до края на сезона Алина е дала заричане, че в случай че Александър Кокорин вкара общо 5 гола до края на шампионата, ще му подари 16-часова секс сексия.
Това предложение несъмнено не е като никое друго, само че съгласно SPORTbible, Кокорин не е съумял да се възползва от него, тъй като до края на сезона се е разписал във вратата на съперника единствено един път.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР