Да си добър човек е чудесно качество, но има хора,

Да си добър човек е чудесно качество, но има хора, ...

Добри, но в повече! 3 зодии, които вредят на себе си.


Да си добър човек е чудесно качество, но има хора, при които добрината е в повече. И нерядко околните се възползват от това. В тези случаи вредите на себе си и това вече е проблем.
Ако сте добри, просто защото не можете да отказвате, тогава има риск да оставите самоотвержеността си да се превърне в горчивина и ярост.

Зодиакалният знак формира личността по много начини и това позволява на астролозите да определят поведението, предпочитанията и дори темперамента на отделните зодии.

Кои са зодиите, които са полезни на всички останали, но не и на себе си?

Рак

Те винаги са насреща, когато някой има нужда от помощта им. Докато представителите на тази зодия са склонни да таят проблемите си вътре в себе си, всички останали се чувстват свободни да хвърлят своята драма, тревога и емоции върху тях.

Проблемът е, че те се радват да бъдат на разположение на другите, въпреки че има моменти, когато изглежда, че графикът им е запълнен с време за хора, но не и за тях самите.

За родените под този знак е много важно да отделят време за собственото си емоционално състояние. Дори това да означава да са по-малко отзивчиви към нуждите на останалите.

Дева

Една от причините, поради които на Девите им е толкова трудно да вземат решения, особено когато се отнася до други хора е, че се притесняват някой да не бъде наранен от резултата.

Именно заради тази прекалена добронамереност те не обичат конфликтите и конфронтациите.

Риби

Те са склонни да бъдат не само прекалено добри, но и прекалено доверчиви. Рибите винаги са готови да дадат втори шанс на всеки, а хората са готови да се възползват.

Представителите на тази зодия са много щедри и ако не успеят да помогнат на някого в нужда, те го приемат като личен неуспех. Няма значение дали става дума за приятел, член на семейството или напълно непознат – те са там, за да изиграят ролята на спасител.

Източник: tialoto.bg