Да си богат не е нещо лошо. Когато си богат,

...
Да си богат не е нещо лошо. Когато си богат,
Коментари Харесай

Ревизоро разкри какво цели прокуратурата с акция "богатство" и направи много лично признание за свой имот!

Да си богат не е нещо неприятно. Когато си богат, да направиш нещо за своето дете не е неприятно. Българинът обича децата, само че страната ни е една от най-бедните в Европейски Съюз. Това съобщи в " Здравей, България " депутатът Емил Димитров-Ревизоро по отношение на акцищ " благосъстояние ". " Толкова доста скъпи коли и парцели будят съмнение. Съгласете се обаче, че в случай че основният прокурор не беше разпоредил инспекция, щеше да има заглавия още през днешния ден, че крие всички богати хора в България ", счита Ревизоро.

" Черни са парите от наркотрафик, точене на горивата или корупцията. Няма депутати, които да са ваксинирани от инспекцията. Просто ще се гласоподава събаряне на имунитета им. Прокуратурата е взела в действителност доста вярно решение ", добави той.

И това е забавно: Стана ясно какъв брой доста са баровците с първокласни коли в 5 града, които ще ревизира прокуратурата

" Ако страната види, че имате необясними приходи, какво прави? Взима ви къщата и колата и ги продава на кого? Някой, който също има необясними приходи. Става въпрос, че е значима предварителната защита. Прокуратурата подходи вярно като даде тримесечен период, с цел да се ревизират в действителност обширно от къде идват приходите на някои хора " , съобщи Ревизоро.

Според него това обаче да имаш хубава кола или хубава къща единствено по себе си не е закононарушение.

" Преди време моята къща ми я възпламениха и изгоря. Има я в " Google " изгоряла. Сега постепенно си я върша с бетон. Хора се чудят, кой е този бранш на стопанската система, че хората могат да си купят " Мазерати " и " Ламборджини ". Това е работа сега на прокуратурата. Добре е да има такива акции и то по-често ", сподели той.

" Истанбулската спогодба не е въпросът на въпросите. Всички българи са вярващи хора. Целият нравствен клир се произнесе по един метод, би трябвало да се съобразим ", сподели той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР