Да шофираш с прибрани странични огледала - или си Шумахер...

...
Да шофираш с прибрани странични огледала - или си Шумахер...
Коментари Харесай

Водач на автомобил шашна всички! Шофира с прибрани странични огледала ВИДЕО

Да шофираш с прибрани странични огледала - или си Шумахер... или самоубиец.

Водач на автомобил с марката " Хюндай " шашна част от потребителите на обществената мрежа Facebook, където са споделени видеокадри, на които се вижда по какъв начин джип шпори по пътя Елена в посока Велико Търново... с прибрани странични огледала.

Автор на видеото е Ивайло Янков - той отбелязва следното: " Явно няма потребност от странични огледала господина ". Янков прибавя, че джипът се е движил със междинна скорост 70км/ч.

" Бяха направени няколко опита да бъде известен въпросния лидер, само че за жал е бързал да доближи въпросната дестинация и не прояви предпочитание да се опита да оправи огледалата си ", написа още Ивайло към обявата си.

" Хаха, също така май е със затъмнено задно стъкло. Пълна изолираност от протичащото се към него ", написа в мненията под поста Димитър Костов.

Потенциално рискови са дейностите на лидера на автомобила, защото единствената му видимост е обезпечена от задното огледало.

" Така се кара в режим на спестовност на горивото ", майтапи се Цветан Стойков.

" Нищо му няма на индивида, кой знае в купето му може да са подредени 1001 икони от Дряновския манастир и да не му трябват странични огледала ", написа Тодор Ангелов.

Други консуматори на Facebook разясняват, че е допустимо да има щета в страничните огледала на возилото и по тази причина те да са прибрани.

" Може да са ел. огледала и да са замръзнали или нещо е развалено и би трябвало да ги оправи занаятчия, на тил ли да го носи? Като не изпреварва и кара деликатно к`ъв е казусът, а и не е закован, може да се обърне обратно и да огледа, в случай че не е сигурен за маневра. Всички са го учили в правилника от преди 20 години. Не съдете всеки за най-малкото, да го изтипоствате и оплювате - смут! ", гласи коментар.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР