Да се зададе въпрос за медик без облекло, просто ме

...
Да се зададе въпрос за медик без облекло, просто ме
Коментари Харесай

Борисов сърдит заради въпроси за медицински облекла

Да се зададе въпрос за доктор без облекло, просто ме взривява, възмути се Бойко Борисов, който е на посещаване в шивашки завод, където се създават защитни дрехи.

Борисов е в компанията на ръководителя на Националния действен щаб ген. Венцислав Мутафчийски.
" Възлагам на ген. Мутафчийски да пуснат един имейл до всички лечебни заведения, като единствено тази компания е произвела 15 000 дрехи досега ", уточни министър председателят.
Борисов беседва с работещите в нея за метода, по който костюмите стават по-сигурни, за избора и изработването на материите, за технологиите, които се употребяват. Някои от материите се създават в продължение на 3 години.
" За да се направи дадена дреха комфортна, има над 50 000 точки, които би трябвало да се съобразят ", обясниха експертите. " От Германия пристигнаха материали за 100 000 дрехи ", споделиха още те.
Борисов бе безапелационен, че ще осведоми сътрудниците си от Европейски Съюз, че могат да оказват помощ и на тях. " Ще се презапасим с дрехи и ще помогнем и на тях ", сподели още той и добави, че германците са разрешили да се поставя техния печат на нашите дрехи.
" 40 лекари и медицински сестри работят със защитни дрехи във ВМА, ние пращаме 4000. Осигурили сме, преосигурили сме дори. Казвам го, с цел да видят хората мащаба . Облеклата не са единствено за ВМА ", сподели още министър - ръководителят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР