Да се впуснеш в приключение от ранга на Игри на

...
Да се впуснеш в приключение от ранга на Игри на
Коментари Харесай

По-силни от най-силните: Това са половинките на участниците в "Игри на волята"

Да се впуснеш в премеждие от ранга на " Игри на волята " се изисква храброст, само че и поддръжка от страна на най-близките хора. Защото едно такова присъединяване значи евентуално да те няма 3 месеца. 

Е, някои от участниците в сегашния сезон сигурно са получили такава поддръжка и то в лицето на своите най-близки хора - половинкита им! Кои са мощните хора, застанали до състезателите този сезон? Ето и какво видяхме: 

Виж още: Приказката свърши: Симеон от " Игри на волята " се раздели с дългогодишната си приятелка 

Красима

Риалити звездата постоянно разгласява фотоси с приятеля си, с който са дружно от покрай година. Според трудове на родни таблоиди той се споделя Александър, въпреки че Красима не го отбелязва по фотосите. Тя постоянно разгласява общи фотоси с него, на които двамата са с идентични облекла, а от усмивките им можем да съдим, че раздялата за фотосите на " Игри на волята " не е повлияла по отрицателен метод на връзката им.

Рабухчиев

За Рабухчиев факторът " половинка " може би не е бил по този начин ясно изразен, когато е обмислял дали да се впусне в приключението. Просто тъй като Катя, дамата до него, с която са даже сгодени, не живее от 10 месеца в страната. Въпреки това обаче Горилата съобщи в подкаст, че откогато са разграничени от хиляди километри, връзките сред тях не са се трансформирали към по-лошо, а в противен случай - към по-добро. Просто тъй като самите диалози са станали по-дълбоки и смислени. 

Виж още: Защо Рабухчиев отпътува следващата година за Катар и защо ще употребява славата си?

Милена 

Приключенката влиза в шоуто като обвързана и към ден сегашен това към момента е по този начин. Мъжът до нея се споделя Божидар, като даже неотдавна имаше рожден ден. " Животът е като море, изпълнено с приливи и отливи, тъй че дано на този рожден ден да хванеш лодката на шанса и щастието ", написа му тя под фотографията нагоре, а той ѝ дава отговор: " Обичам те, бебка ".

Калоян

Е, тук историята не се развива без спънки, като тези нагоре, само че всичко е добре, щом приключва добре. Приятелката на Калоян е срещу влизането му в шоуто и това става мотив двамата да се разделят. Но нали знаете, когато двама души са един за различен, ориста намира сама метод. Та Калоян и Щефи още веднъж са дружно.

Виж още: Мартин след " Игри на волята ": За уважението, морала и какво е правил по през целия ден на плажа 

Борис 

Когато с половинката ти сте на една вълна във всичко, даже компромисите не се възприемат като такива. Жената до Борис се споделя Елина и е също толкоз спортна натура, колкото и той. В профила ѝ в Instagram виждаме фотоси от какви ли не зали и тренировки. И кой знае, може би пък някой ден и ще забележим Елина в някой от идващите сезони на " Игри на волята ".

Изображение: https://www.instagram.com/milena_metreveli_/
https://www.instagram.com/gorilla_rabuhchiev/
https://www.instagram.com/bambibambinson/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР