Да се влюбиш е прекрасно - пеперуди в стомаха, положително

...
Да се влюбиш е прекрасно - пеперуди в стомаха, положително
Коментари Харесай

Как се държи всяка зодия, когато се влюби

Да се влюбиш е прелестно - пеперуди в стомаха, позитивно въодушевление, усмивка, която не слиза от устата ти... Вижте по какъв начин се държи всяка зодия, когато откри своята половинка.
Овен
Те се интересуват доста от живота ви и задават доста въпроси. Чувствате, че постоянно сте обект на техния интерес, тъй като това е тъкмо по този начин. Когато Овенът се влюби, той желае да знае всичко за вас, тъй че няма да ви е мъчно да разберете желанията му. Ако подава смесени сигнали, към момента не е влюбен.
Телец
Те ви тестват. Това може да наподобява малко смущаващо, тъй като до момента в който Телецът ви съблазнява и приготвя пътя за романс като от приказките, по едно и също време с това може да бъде и противен, или най-малко да наподобява по този начин, като че ли към момента ви няма изцяло доверие (и това е така). Телците издигат защитна стена към себе си, до момента в който не получат причина да я съборят.
Близнаци
Те демонстрират доста ясно, че са влюбени във вас. Близнаците нямат задръжки, когато става дума за обич. Ако си паднат по вас, това ще стане ясно незабавно. За благополучие, те се вживяват надълбоко, тъй че това, че са се запалили незабавно, не значи, че ще изгорят бързо. Ако подозирате, че са влюбени във вас или най-малкото демонстрират интерес, това най-вероятно е по този начин. Дайте им знак, че нямате нищо срещу и ще знаете сигурно.
Рак
Те ще се пробват да ви разсмеят. Освен това, те са по едно и също време напористи и внимателни. Ракът е най-емоционалният знак в зодиака и въпреки че се влюбва мощно, също по този начин се и тревожи. Иска да е сигурен, че няма да му разбиете сърцето, само че все пак не може да се пребори със мощните си страсти. Когато Ракът си падне по вас, ще го разберете незабавно. Той ще желае да прекарва с вас доста време, да ви бъде най-хубав другар и сътрудник и ще прави всичко по силите си, с цел да ви е удобно и да се чувствате щастливи (дори в случай че сте още в другарска фаза).
Лъв
Те ще ви пазят. Лъвът е прочут със своето его и когато се влюби, желае да бъде ваш и единствено ваш. Ако не сте към момента на стадия на сериозната връзка, той ще ви дава сигнали, че сте „ негови “, да вземем за пример ще ви споделя какъв брой е благополучен да е с вас или ще ви прегръща на обществено място. Той е супер харизматичен и ще ви сътвори чувството, че не желаете да бъдете с никой различен.
Дева
Те се държат по този начин, като че ли въобще не ги интересувате. Девите са странни в това отношение: когато се влюбят, само че към момента не са сигурни дали е „ безвредно “, се преструват, че не им пука. Колкото по-студени са, толкоз повече си падат по вас. Не се тревожете, това е единствено поза: с течение на времето ще ви разкрият по какъв начин се усещат (ще бъдат ужасени, само че ще го направят).
Везни
Те стават нерешителни. Везните са любовниците на зодиака, само че също по този начин са балансьори и миротворци. Когато се влюбят, светът им се раздрусва, по тази причина са супер внимателни и претеглят всички благоприятни условия, преди в действителност да се впуснат в любовта (просто желаят да схванат дали индивидът против тях си заслужава).
Скорпион
Те са лоялни и си пазят територията. Дори когато го играят невъзмутими, от вътрешната страна им ври и кипи и се тревожат, че вие към момента се виждате и с други хора, или пък не си падате по тях толкоз, колкото те по вас. Скорпионите са известни с изключителната си преданост към хората, които обичат. Те са въплъщение на фразата „ всичко или нищо “.
Стрелец
Те желаят да вършат всичко с вас. Влюбеният Стрелец ще ви кани на уикенд пътувания, ще ви демонстрира места, които не сте виждали, ще ви кара да се смеете. Той се пробва да разбере дали можете да сте неговият „ сътрудник в закононарушението “, тъй като животът им се състои от правене на всевъзможни неща. Колкото повече желаят да изживеят с вас, толкоз повече си падат.
Козирог
Те ви задават въпроси за бъдещето. Козирогът е човек на проектите и стои крепко на земята от самото начало. Не му харесва да не знае къде тъкмо се намира и губи интерес към връзка, която не води до средата.
Водолей
Те отделят от времето, в което преследват персоналните си цели, с цел да бъдат с вас. Водолеят постоянно ще има връзка с работата си преди всичко, тъй че в случай че я подценява, с цел да прекарва време с вас, значи е влюбен. Дори в случай че ви споделя, че не може да си разреши да се разсейва сега, обърнете внимание на дейностите му, не на думите – те ще ви кажат всичко, което желаете да знаете.
Риби
Те главно пишат стихове за вас и плачат доста. Когато Рибите се влюбят, те са „ безусловно влюбени “ през цялото време и вие ще разберете това незабавно. Дори в случай че не са изобретателни (макар множеството Риби да са), ще знаете, че се интересуват от вас, тъй като усещате, че ги вдъхновявате, за каквото и да става дума.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР