Да се влюбиш е лесно, да обичаш е сложна задача,

...
Да се влюбиш е лесно, да обичаш е сложна задача,
Коментари Харесай

4-те зодии, които влизат в живота ти и... остават там завинаги

Да се влюбиш е елементарно, да обичаш е комплицирана задача, а да останеш вечно - непостижимо за някои. Има зодии , които държат на любовта, обещанията си и в никакъв случай не си потеглят без основателна причина. Ето и кои са те:

Овен
Това са едни от най-сериозните сътрудници, влюбят ли се същински. Те имат плевел живот, доста връзки, само че в никакъв случай не се оставали за дълго при тези, към които нямат същински усеща. Когато обаче намерят индивида, с който желаят да прекарат целия си живот, Овните одобряват това като своя задача. Те са извънредно виновни и желаят да обезпечат всичко належащо за своето семейство. Обичат и бранят половинката си по този начин, както никой различен не би могъл. Славата им на лъжци е пресилена. Овните са осъзнати и виновни хора, а това се случва с възрастта. Минат ли 30, осъзнават, че към този момент не са дребни и би трябвало да поемат живота си в свои ръце.

Рак
Най-отговорната зодия в Зодиака. Раците живеят за своята половинка и вършат всичко по силите си да създадат индивида до тях благополучен. Те са работохолици, които като се изключи че се любуват на работата си, осъзнават и че тя е ключът към положителния и разточителен живот. Те събират всяка стотинка за дома си, с цел да бъде индивидът до тях благополучен и подсигурен. Раците са може би най-верните измежду зодиите. Те не могат да си помислят да предадат своя човек и да го наранят по този ужасяващ метод. Отговнорността им стига до там, че даже в миналото в живота си да хлътнат по различен човек, стопират всевъзможен контакт с тях и нищо не може да ги накара да изневерят на половинката си.

Везни
Няма по-спокойна и уверена в себе си зодия. Везните са доста примерни и обичат животът да си тече по своя ред. Искат да основат семейство по-рано, с цел да могат да осмислят живота си. Те се влюбват рядко, дават сърцето си мъчно, само че създадат ли го - няма мощ на света, която да унищожи щастието им. Представителите на тази зодия добре осъзнават каква отговорност е брака и с цел да се решат на тази стъпка, то те са 100% сигурни, че го желаят и че това е точния за тях човек. Характерът им е мил и са лесни за общуване. При тях липсват безсмислените битови разногласия, които са разрушавали не една и две връзки.

Стрелец
Любовта на Стрелците от време на време е безумно мощна. При тях така наречен " драми " не липсват и в случай че обичат, ще обичат до дъно. Те постоянно са в позицията на завоеватели и би трябвало да се борят за сърцето на другия. Не се отхвърлят, каквото и да се случи, а когато най-сетне съумеят, в никакъв случай не биха стъпкали щастието си и всички хвърлени старания. Те считат, че това, за което си се борил е това, което остава за цялостен живот. Стрелците са доста примерни и рядко изневеряват на характерността на зодията си. За тях е значимо да имат сплотено семейство и нищо да не им липсва вкъщи. Дават всичко от себе си, с цел да запазят хармонията у дома и това е ключът към това да останат там вечно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР