Да се усмихва красиво, да пърха с мигли и от

...
Да се усмихва красиво, да пърха с мигли и от
Коментари Харесай

Светлана Василева: Нито отричам, нито потвърждавам, че пак съм бременна

Да се усмихва красиво, да пърха с мигли и понякога да се снима разголена - какво повече би могло да се чака от ослепителна плеймейтка? Не и да бъде образцова брачна половинка, майка и бизнес дама...



Е, да, но не! Светлана Василева – една от най-популярните лауреатки в състезанието на „ Плейбой ”, към този момент се е разделила изцяло с тогавашния си сексуален имидж и за нищо на света не би се подвизавала на страниците на мъжки списания. Отчита го като неточност на младостта и поучава младите девойки да не го вършат. За метаморфозата й спомогна и връзката й с младия милионер Християн Гущеров. Бившият брачен партньор на фолк певицата Мария и хубавицата от Търговище подписаха брак през юли 2018-а, в края на февруари 2019-а се снабдиха с първата си рожба – Анелия-Добромира, а на идната година и с втората – сина си Добромир. Напоследък се мълви, че чакат и трето дете, а дали е по този начин, попитахме самата госпожа Гущерова. Тя не се ангажира с съответен отговор в изявление за Уикенд.

 

- Светлана, работите ли или си почивате в пандемията?

- Доста от времето ми минава в офиса. Всеки ден съм ангажирана главно с бизнеса ми. Имам предложение от огромна компания и съм фокусирана върху нов план, обвързван с създаваните от мен пижами. Работи се върху нови модели, които би трябвало да бъдат презентирани до края на годината. Това ще бъде нещо доста огромно, реализацията на продукцията ще е в действителност „ уау ”. Но дано не издавам повече на този стадий. Суеверна съм и се опасявам да не ми мине котка път.

- Бизнесът с пижами нуждае ли се от финансовата поддръжка на мъжа ви?

- Всеки нов бизнес има потребност от поддръжка. Целта е моите пижами да бъдат на доста високо равнище във всяко едно отношение. Клиентите би трябвало да видят, че в продукта съм вложила цялата си обич и всичко е класно - до най-малкия подробност. За да направиш нещо доста красиво и качествено, първо инвестираш пари, а когато продуктът е подготвен, чакаш възвращаемост. Продуктите ми се одобряват доста добре освен в България.

- Близките ви не се ли сърдят, че отделяте доста време на бизнеса си?

- Приоритет за мен постоянно са фамилията и децата. Сутрин ставаме, закусваме, приготвям и повеждам щерка ни Анелия-Добромира на детска градина, а следобяд си я прибирам. Отделям доста време и на сина ни Добромир. За моя наслада офисът ми е покрай дома ни, та съумявам да съчетая сполучливо работата и фамилните си отговорности. Майка ми живее с нас и много ми оказва помощ.

- Колко деца желаете със брачна половинка ви?

- Искаме огромно семейство. Желанието ни с Хрис е да имаме 4 чеда. След това бих си дала отмора. Няма нищо по-хубаво от децата.

- Говори се, че сега сте бременна с трето дете...

- (Смее се.) Нищо няма да кажа. Нито ще отрека, нито ще потвърдя, пък какво се приказва... При първата и втората ми бременности до последно криех, не споделях нищо по въпроса, до момента в който не се родеше бебето. Суеверна съм и не обичам авансово да се говови.

- Много ли напълнявате при зачеване?

- С всяко бебе си е друго. То и това са хубави, сладки непотребни килограми. Не виждам на тях като на проблем. Познавайки себе си, мога да кажа че колкото и пъти да забременея, по-късно бързо ще отслабна.

- А в случай че забременеете с близнаци?

- Често казано, мисълта за близнаци ми е малко стряскаша. Двете ми деца са с дребна разлика и не е по никакъв начин елементарно развъждането им. Успявам в този момент да обръщам нужното внимание на фамилията си и на бизнеса, само че в случай че имам близнаци, ще ми е много по-трудно да се оправям с всичко, да комбинирам работата с майчинството.

- Мислили ли сте по какъв начин ще се споделят третото и четвъртото бебе?

- Ще се веселя като пристигна ред и на моята рода – да кръщаваме децата на баба им и дядо им по майчина линия. Живот и здраве, и това ще стане един ден. Няма нищо по-хубаво от една къща, цялостна с деца и обич!

- С какво тегло се чувствате най-добре?

- 39-40 кг. Харесвам слабите дами и съм вманиачена да съм фина. Мъжът ми споделя, че наподобявам на дете, и това доста ми харесва.

- Говори се, че сте вманиачена и по разкрасителните процедури.. .

- Чак внамиачена не съм. Човек би трябвало да се усеща добре, да се поддържа. Често навестявам доктор Каляшева за ободряване на лицето. Слагала ми е ботокс и леко филърче, само че постоянно слага граници. Ако стартира да пресилвам, ми споделя да спра.

- С мъжа ви спазвате ли дружно диети?

- За мъжете е мъчно да са на диета. Християн не е луд като мен, та да се тегли всеки ден на кантара, само че и двамата гледаме да се храним здравословно, съобразяваме, какво хапваме. Известно време Енджи Касабие ни изпращаше храна. Между другото, брачният партньор ми също готви, и то доста вкусно.

- Откакто сте фамилна жена, получавала ли сте неприлични оферти?

- Имам единствено инстаграм. Когато получа някакво непристойно предложение там,  незабавно го демонстрирам на Хрис. Никога не съм крила нищо от него! След като му дам да види известието, го търкам и препречвам оня, който го е изпратил.

- С мъжа ви вършиме ли си забележки един на различен?

- Сега - когато имам повече задължения в офиса, а брачният партньор ми си е у дома, желае да се прибирам по-бързо при него. Прави ми постоянно забележки и да се храня повече. Аз пък го укорявам, когато глези децата. Постоянно виждам да въведа ред у дома, а Християн щади сина и щерка ни и споделя: „ Малки са, има време. ”.

- Никога ли не ви е разочаровал брачният партньор ви?

- Никога! Той е влюбчив и доброжелателен, израснал е в положително семейство. Не е нахален и нападателен, почита и мен, и околните ми. Убедила съм се, че е човек, който в никакъв случай няма да ме огорчи и с помощта на който децата ни ще израснат в чудесна атмосфера. Със брачна половинка ми не сме хора, които ще си покачат звук и ще се скарат пред дребните. Аз самата съм израснала в семейство, където не се е крещяло и не се е упражнявало физическо принуждение.

- Какви дарове си вършиме един на различен?

- Често си вършим дарове без съответни мотиви. Християн знае, че доста обичам цветя и постоянно ме радва с букети. Той самият харесва изкуството и съм му подарявала картини.

- Разбирате ли се със свекър ви Добромир Гущеров? Вижда ли той внуците?

- Пълни нелепости са изявленията, че бащата на Християн не ме харесва и даже ме ненавижда. Забавлявам се, като чета сходни дивотии. Нека хората да си мислят, каквото желаят, само че истината е една. Вкъщи всички се разбираме и сме в положителни връзки. В фамилията ми царува цялостна естетика. Свекър ми постоянно пътува и за жалост няма опция да вижда децата толкоз, колкото му се желае.

- Все още ли консултирате всяка своя значима стъпка с астроложка?

- Да, от години всяка значима стъпка съветвам с моята астроложка. Преди да пускам бизнеса обсъждахме детайлно начинанието ми с нея и се съобразих с това, което ме посъветва. И при двете си бременности се допитвах, а от време на време върша по този начин и когато ми следва значима покупка.

- Притеснявате ли се да не пипнете Ковид-19? Ваксинирана ли сте?

- Всеки има право на мнение за имунизациите. Аз не мисля да си поставям. Има случаи, в които те не защищават от заразяване, а при някои хора даже изтощават в допълнение имунната система. Преди 2 месеца бяхме с Ковид-19 аз, Хриси и щерка ни. Синът и майка ми – не. При мен коронавирусът мина леко, при мъжа ми - малко по-тежко. Съпругът ми към момента се изморява елементарно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР