Да се стремиш към мир е качество, което не всички

...
Да се стремиш към мир е качество, което не всички
Коментари Харесай

2-те зодии, които отмъщават жестоко

Да се стремиш към мир е качество, което не всички имат. Има хора, които единствено чакат да им забиеш нож в гърба и незабавно се обръщат против теб с жаждата за възмездие. Това са 2-те зодии, които с изключение на, че не простят, отмъщават грубо, само че заслужено.

Телец

Добри са, благи са, дават доста от себе си, само че някой настъпи ли ги, следва апокалипсис. Телците не харесват несправеливостите и не могат да търпят нещо да не е наред или някой да им приписва виновност. Представителите на тази зодия са миролюбиви същества по природа, само че никой не трябва да тества границите им, тъй като след това горчиво ще съжалява. В тях се води вътрешна борба – да отвърна или да замълча. Колкото пъти мълчат, толкоз пъти, умножено по пет отвръщат по-късно. Телците си знаят цената и в никакъв случай не разрешават някой да се държи неприятно или да си играе с тях. Тяхното най-силно възмездие е тоталното игнориране и задраскване на личността на всеки, който ги е предал един път.



Козирог

Козирозите са особени характери, с които попринцип мъчно се спогаждаш. Те не харесват който и да е, с цел да станеш непосредствен с тях, би трябвало да отговаряш на 9 от техните 10 показа за това какъв би трябвало да бъде индивидът до тях. Представителите на тази зодия хапят изключително подло, само че в никакъв случай непредизвикано. Те отмъщават на секундата и добре знаят по какъв начин – по този начин, че да заболи най-вече. Представата им за света е, че каквото сториш на другите, това ти се връща и на теб. Козирозите постоянно отмъщават и за други близки на сърцето им хора, в случай че видят, че някой се държи непочтително и непочтено с тях. Истинска поддръжка са за приятелите си.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР