Да се спират помощите на трайно безработните, които демонстрират сериозен

...
Да се спират помощите на трайно безработните, които демонстрират сериозен
Коментари Харесай

ВМРО предлага спиране на помощите на безработни с висок стандарт на живот

Да се стопират помощите на трайно безработните, които показват сериозен стандарт на живот, предлага Вътрешна македонска революционна организация посредством промени в Закона за общественото подкрепяне. Това ще се открива посредством годишна инспекция от специалисти на Агенцията за обществено подкрепяне. Самото подкрепяне пък да бъде обвързано с повишение на квалификацията и образованието.


Целта на препоръчаните от Вътрешна македонска революционна организация промени в закона е да се спре източването на средства от обществените фондове.
Искрен Веселинов, зам.-председател на ПГ " Обединени патриоти ", Вътрешна македонска революционна организация: Една от главните тематики на патриотичните обединения през последните години е казуса за обществения паразитизъм. Имаме една голяма маса от хора, които получават заплащания през Закона за обществено подкрепяне, задоволителни да живеят, да се отучат от труд и да чакат страната да устоя и тях, и тяхното поколение, без всевъзможни условия.
От Вътрешна македонска революционна организация обясниха, че посредством измененията в закона за първи път ще се дефинира понятието „ недобросъвестно получени средства “ под формата на обществени помощи и дадоха образец.

Александър Сиди, народен представител от ПГ " Обединени патриоти ", Вътрешна македонска революционна организация: Изключително сериозните сватби с по 200, 300, 500 индивида, които не подхождат на това, че индивидът, който ги подвига, в действителност получава обществена помощ и това са единствените му доказуеми приходи. Помним и случая с тези, които бяха с първокласните коли, а в това време бяха с ТЕЛК-ови решения и така нататък
От Вътрешна македонска революционна организация оферират помощите за трайно безработни да се обвържат със наложително повишение на професионалната подготовка и на грамотността. Оценяването ще вършат специалисти на Агенцията за обществено подкрепяне, а критериите ще се дефинират от Министерството на труда.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР