Да се смесва политиката с икономиката е много лоша идея.

...
Коментари Харесай

Василев: Държавата не трябва да влиза в управлението на ЧЕЗ/>Неделя, 11 Март 2018, 09:40 НОВИНИГЛАСЪТ НА ЖАБАТАГЛАСЪТФРОГ-САТИРАФРОГ-КИНОИНТЕРВЮОБЩЕСТВОАКТУАЛНОНАРОДЕН ГЛАСЪNDERGROUNDМИСТЕРИИМИНАЛОПОЛИТИКАFROGNEWS.TVСВЯТКУЛТУРААРТ ДЖУНГЛАЧЕРНО И БЯЛОБИЗН

„ Да се смесва политиката с стопанската система е доста неприятна концепция. Затова страната не би трябвало да влиза в ръководството на ЧЕЗ ”. Това съобщи в ефира на „ Събуди се ” по Нова тв Николай Василев, някогашен вицепремиер от държавното управление на Симеон Сакскобургготски.Според него с изказванията, че държавното присъединяване е сдружението е в зашита интереса на българите, се оправдава „ една неприятна сделка”.„ Най-лошият вид е с парите на данъкоплатците да взе участие в договорка на цена, която не е избрана от държавата”, безапелационен бе Василев.
Той изрази подозрение, че компанията на Гинка Върбакова е тази, която купува ЧЕЗ.„ Има хора у нас, които знаят кой стои зад Върбакова”, сподели още някогашният вицепремиер. И добави: „ Сделката може да се разпадне с няколко телефонни позвънявания от „ Дондуков” 1 до избрани банки или до други страни. Но не знам дали това е задачата, тъй като не знам кой стои зад сделката”.
Според Василев, каквото и да случи, няма заплаха клиентите на ЧЕЗ да останат без електричество.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР