Да се сгодиш преди да си се развел! Възможно ли

...
Да се сгодиш преди да си се развел! Възможно ли
Коментари Харесай

Митака от София - ден и нощ се сгоди, преди да се е развел

Да се сгодиш преди да си се развел! Възможно ли е? Е, до момента в който някои се чудят, Кристиан Кирилов съумя да направи тъкмо това. Мачото откри любовта на живота си, похвали се самият той. Екранният Митак от „ София - денонощно ” към този момент живее с новата си възлюбена и крои проекти да я заведе до венчило.

„ Със брачната половинка ми - фолк певицата Джулия, сега сме в бракоразвод. Чакаме в този момент да ни бъде избрана дата за делото. От много време не вървеше посред ни, просто не гледахме в една посока. От 3 месеца сме разграничени, а преди месец и половина напълно инцидентно на улицата срещнах Дени от предаването „ Един за различен ”. Любовта ни пламна незабавно и се събрахме под един покрив ”, споделя мачото.

Митака добави, че неотдавна е направил годеж с новата си другарка Денислава. С някогашната му житейска половинка пък си оставали в другарски връзки. Не било правилно, че са скарани и не си приказват. Двамата открили, че не са един за различен и решили културно да се разделят.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР