Да се създаде транспортна връзка между ГКПП Капитан Андреево и

...
Да се създаде транспортна връзка между ГКПП Капитан Андреево и
Коментари Харесай

Мост над Тунджа съкращава разстоянието ГКПП „К. Андреево“ -...

Да се сътвори транспортна връзка сред Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево и Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово през село Радовец, където дистанцията е единствено 8 км, с построяването на мост на река Тунджа. Тази концепция сложи пред областия шеф и депутати кметът на Община Свиленград арх. Атансат Карчев.

Имаме цялостно единодушие и поръчител, че приказваме за цели и политики, които ще се осъществят, с цел да решим проблемите на хората в района и да подобрим метода им на живот, коменитра след срещата депутатът от Българска социалистическа партия за България Владимир Маринов. Той благодари на бщинските препоръки от Българска социалистическа партия, които познават в елементи и задълбочено локалните проблеми. Не би трябвало от София нещо да се спуска, а да се работи с хората по места, сподели още Маринов.

И други инфраструктури проблеми са били коментирани на срещата, на която взе участие и Лозко Лозев от „ Продължаваме промяната”, Георги Станков от ГЕРБ-СДС, Мюмюн Мюмюн и Сезгин Мехмед от Движение за права и свободи.

Спешна е потребността от ремонт на пътя за село Маточина и правата Студена – Радовец, които са част от републиканската пътна мрежа.
Свързани вести Час друсане по 32 км дупки по пътя към Маточина Пращайте на АПИ фотоси на неприятни пътища, щяла да ги ремонтира 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР