Да се събудиш свеж и пълен с енергия рано сутринта

...
Да се събудиш свеж и пълен с енергия рано сутринта
Коментари Харесай

Как успешните хора прекарват вечерите си?

Да се събудиш пресен и цялостен с сила рано сутринта не е по никакъв начин мъчно, в случай че вечерта ти е била спокойна и ползотворна. Ако не ви хрумва какво толкоз можете да вършиме след работа вкъщи, вижте каква процедура имат едни от най-успешните хора в света. И може да се вдъхновите от тях.

Спортувайте

Спазването на избран режим, включващ спортуване, подтиква творчеството, увереността и издръжливостта през работната седмица. Пример за това са Барак и Мишел Обама, които са запалени фенове на фитнеса.

Прекарвайте време измежду природата

 Снимка 321687
Източник:

Продължителното време в затворено пространство провокира разнообразни здравословни проблеми. Ето за какво е значимо да включвате и часове за разходки и действия измежду природата.

Изключвайте се

Технологиите ни правят доста работа, само че сполучливите хора добре знаят, че е нужно понякога да бъдат надалеч от тях. Така че е уместно в часовете преди лягане да бъдат неразрешени всевъзможни мобилни устройства, прилагане на интернет и сърфиране в обществените мрежи. Това е съветът на водещата Опра Уинфрин.

Инвестирайте в развиването си

 Снимка 321688
Източник:

Освен да инвестирате време в положителната си форма би трябвало да вършиме също и за мозъка си. Например, актрисата Ема Уотсън е избрала паралелно с развиването на своята кариера да следва в университета " Браун ".

Искайте противоположна връзка

Това е бил методът на известната английска писателка Джейн Остин. Когато тя работела по своите творби, вечер четяла написаното денем на фамилията си и желала тяхното сериозно мнение.

Четете

 Снимка 321689
Източник:

В изявление от 1964 година шведският режисьор Ингмар Бергман споделя, че след осем часа работа му е нужно да прекара 3 минути в гледането на обичан филм или четене на книга, с цел да се отпусне. От университета в Съсекс удостоверяват, че четенето единствено в продължение на шест минути понижава напрежението с 68%.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР