Да се събудим, предлагам! И изправим.Как смятате, че мога да

...
Да се събудим, предлагам! И изправим.Как смятате, че мога да
Коментари Харесай

Полк. Николай Марков: Да се събудим, предлагам! И изправим

„ Да се събудим, предлагам! И надигнем.Как смятате, че мога да обединя всички българи в стоманен пестник за ефикасна отбрана на националните и ваши ползи, с авансово сложено от Вас изискване 90% от всички български жители да не вземат участие? “ Това написа във фейсбук полк. Николай Марков.

„ Това си е чиста проба самоубийствена шизофрения. Почти няма обществена фигура от която да не съм потърпевш персонално и тежко в миналите години “, написа още той.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

Да се събудим, предлагам! И надигнем.

Как смятате, че мога да обединя всички българи в стоманен пестник за ефикасна отбрана на националните и ваши ползи, с авансово сложено от Вас изискване 90% от всички български жители да не вземат участие? Това си е чиста проба самоубийствена шизофрения. Почти няма обществена фигура от която да не съм потърпевш персонално и тежко в миналите години, само че съм от единиците просветени духове, които са дали прошка 70 пъти по 7 на всеки мой зложелател. И другар. Който ме познава лично…, знае.

Здравият човек прости и знае какво е амнистия!Вие не знаете.

„ Внасяме формален сигнал в прокуратурата за вероятно осъществено закононарушение против републиката от премиера Денков “, написа преди дни Марков.

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Коментари.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР