Да се придвижваме с автомобил винаги е приятно. Дали ще

...
Да се придвижваме с автомобил винаги е приятно. Дали ще
Коментари Харесай

Холандците отварят вратите на колите си по този странен начин, ето защо

Да се придвижваме с автомобил постоянно е прелестно. Дали ще е горещина, дъжд или мраз, хората в колата са обезпечено предпазени от външните фактори. Но постоянно има възможност да се попадне в спешна обстановка, когато се излиза от колата. Не е значимо даже на коя седалка си седял: на креслото на водача или на пасажера.

Когато колата спре, вие отваряте вратата, с цел да излезете. Но с каква ръка вие ще го извършите?

Такива са си разнообразни

Холандските водачи отварят вратата на колата по чудноват метод. Но това единствено наподобява на пръв взор по този начин. Всъщност техните дейности са доста добре премислени, до най-малката дреболия. За множеството хора в България, а и другите страни е нещо обикновено вратата на автомобила да бъде отворена с ръката, която се намира по-близко до нея.

Ако сте зад кормилото, то това е лявата ръка, в случай че сте на мястото на пасажера, то това е дясната. Това наподобява интуитивно и разумно. По предписание, действието икономисва време и сила - две значими неща, които са ни нужни през целия ден.

Не на всички места обаче вършат това

За да научите за какво холандските водачи си вършат труда да се гърчат по този начин, излизайки от колата си, посетете auto.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР