Да се представя този конфликт само като персонален между Волен

...
Да се представя този конфликт само като персонален между Волен
Коментари Харесай

Зам.-председател на НФСБ смята, че Доган действа чрез Сидеров да свали правителството

Да се показва този спор единствено като личен сред Волен Сидеров и Валери Симеонов не е редно. Атаките на Волен Сидеров подкопават доверието в напъните на държавното управление. Това съобщи зам.-председателят на НФСБ Борис Ячев.
На въпрос дали фактически НФСБ има вяра, че Сидеров постоянно върви в Сараите на Ахмед Доган и дали това в този момент са го разбрали в партията на Валери Симеонов, Ячев съобщи, че очевидно Борис Касабов е получил информация като член на парламентарната работа по сигурност. Нека НСО да даде информация, освен за господин Сидеров, а това кои политици вървят в Сараите, добави депутатът, изразявайки единодушие и с искане на водача на " Атака ". Явно има сходна наклонност, ще има спор – самопризнание от Сидеров не чакам в тази посока, съобщи Ячев пред Нова телевизия. Той загатна и, че Сараите не са просто постройка, ами цяла тематика – сюжет на кръг от стопански и политически ползи, " обединени от финансови потоци ", за свалянето на държавното управление.
При пряк въпрос за какво тогава се пази непоклатимост с човек, който желае да смъкна кабинета, Ячев не отговори, а единствено акцентира, че прави съмнение. Той добави, че на идващ съдружен съвет НФСБ ще изиска Сидеров да бъде свален от поста ръководител на парламентарната група на " Обединени патриоти ". Депутатът сподели и, че " сътрудниците от Вътрешна македонска революционна организация " също били недоволни от дейностите на водача на " Атака ".
Публична загадка е, че Сидеров е русофил, не е загадка и не е обект на съдружното съглашение, сподели още депутатът на НФСБ.
Ячев, който дружно с Валентин Касабов ще съставлява депутатите от НФСБ в Народното събрание, напомни съдружния съвет от септември, когато било контрактувано да има мир, а това в действителност не се съблюдава.
Същевременно Сидеров разгласи за " точната истина " всичко, което през последните дни вървеше под формата на надписи в ефира на Телевизия " Алфа ". Лидерът на " Атака " сподели, че Симеонов не трябвало да приказва за автокефалността на Македонската черква. Припомняме, че твърдо срещу автокефалността е Русия. Сидеров добави, че до момента единствено Красимир Каракачанов удостоверил, че желае " Обединени патриоти " да отидат дружно на евроизборите, а Валери Симеонов нищо не е споделил.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР