Да се предлага едно и също нещо през четири месеца

...
Да се предлага едно и също нещо през четири месеца
Коментари Харесай

Тома Биков: БСП предлага едно и също нещо през четири месеца, не е сериозно

Да се предлага едно и също нещо през четири месеца не е сериозна политика от страна на Българска социалистическа партия. Това сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ Тома Биков пред публицисти в Народното събрание по отношение на предложенията на Българска социалистическа партия за понижаване на Данък добавена стойност на хляба, преизчисляване на всички пенсии и преразглеждане на енергийните помощи.

Той означи, че ГЕРБ е отхвърляла оферти на опозицията с аргумента, че не е имало гаранция, че при понижаване на Данък добавена стойност при хляба, цената му ще падне.

Има гаранции, че едрите производители на самун, могат да държат същите цени, само че да заплащат по-малък налог, сподели още Биков, като посочи, че ГЕРБ са склонни да преглеждат всяко предложение.

По мотив предлагането на Българска социалистическа партия за преизчисляване на пенсиите и преразглеждане на енергийните помощи, депутатътот ГЕРБ сподели, че ръководителят на КЕВР е оповестил, че желаното покачване на цената на тока и парното е било с 50-60%, а в последните години цената на тока се е повишила с към 5-6%. Според мен приходите би трябвало да бъдат увеличени, уточни Биков.

Във връзка със подозренията на водача на НФСБ, че е имало пазаруване на гласове от страна на ГЕРБ и други политически партии, Биков съобщи, че Валери Симеонов би трябвало да даде доказателства и да даде информация, където би трябвало.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР