Да се поклонят пред Героя дойдоха близки, приятели, съученици, неравнодушни

...
Да се поклонят пред Героя дойдоха близки, приятели, съученици, неравнодушни
Коментари Харесай

Украинският българин Анатолий Барон от с. Василевка загина на фро...

Да се поклонят пред Героя пристигнаха близки, другари, съученици, неравнодушни поданици на общината и представители на властта. Със сълзи на очи те образуваха „ жив кулоар “, навеждайки колене и глави, показва " Бесарабски фронт ".

Анатолий Барон беше същински Патриот, който се интересуваше от ориста на своята страна и бъдещето на своите близки. Той вечно ще остане в сърцата ни като лоялен бранител и прелестен човек, се показва в информацията.

 

" Изказваме нашите откровени съболезнования на роднините и околните на Героя. Войната лиши част от душата ви, оставяйки непоносима болежка, която в никакъв случай няма да утихне... Нека милостивият Господ ви даде сили, кураж и благословия в този печален миг! Вечна и светла памет на същинския боец Анатолий Барон, който живя и почина защитавайки Украйна. В нашата памет вечно ", пишат от Павливската селска община.

 

Редно е да знаем ясно и да отичтаме обстоятелството, че доста украински българи поднаха на фронта, защитавайки страната си от съветския агресор. Много други остават на фронта и не престават битката за самостоятелната си страна и нейната териториална целокупност.

 

Всеки път, когато се разисква военна помощ за Украйна, България би трябвало да е напълно наясно, че една от най-големите етнически групи в Украйна е точно българска - украинци, с български корени, които всеки ден пазят страната си.

Новината за гибелта на Анатолий Барон идва единствено дни след на бесарабската българска Тетяна Станева " Писма от Войната. Писмо 1 – Пулсът на Украйна ". е това - България би трябвало да знае, че " украинските българи обичат, водят война и умират за своя дом - Украйна ".

 

ФрогНюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР