Да се обградиш с хора, които могат да те изведат

...
Да се обградиш с хора, които могат да те изведат
Коментари Харесай

Move your mind или защо да станем част от глобалния бегачески отбор на ASICS

Да се обградиш с хора, които могат да те изведат на последващо равнище, да те стимулират, въодушевяват и да те карат да се чувстваш пълноценно - това е едно от най-важните неща.

Много постоянно точно “човешкият фактор ” е този, който прави разликата сред триумфа и неудовлетвореността. Между чувството да си прогнил в края на работния ден или да се чувстваш пълностоен и цялостен с сила от заран до вечер. И още веднъж постоянно този “човешки фактор ” е същият индивид, който гледаме в огледалото всеки ден.

Във всекидневието си имаме разнообразни обкръжения - някои от тях не си ги избираме. Но когато изборът зависи от нас самите, тогава е значимо да се спрем на най-хубавото или да опитаме нещо друго, търсейки го.

За да се получи всичко това, е нужна единствено една крачка, само че зад нея стои цяла философия. Идеята е " да се раздвижим ", само че освен физически, а да включим и мозъка, и усещанията си. Накратко - Move your mind.

Как може да стане? Чрез тичане.

Това е спортът, който разрешава по едно и също време да възбудим всичките си мускули, стави и сетива - с помощта на физическата интензивност, само че в това време да прочистим и мозъка си. Нужни са ни единствено две неща - предпочитание и подобаващи обувки.

Ако това ви звучи вдъхновяващо, само че още нещо ви липсва - ето го и него.

Макар видимо самостоятелно занятие, бягането е измежду тези спортове, които не просто увличат, а основават общности.

е общество, каквото с изключение на в България, има и в 33 страни по целия свят. Част от него са хора, обединени с изключение на от любовта към бягането, и от вярата в позитивното влияние на придвижването върху тялото и духа.

 ASICS FrontRunner
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР